Gündem
05 Kas 2015 13:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:09

Yeni Yüzyıl yeniden yayında! İşte yazar kadrosu!

Yeni Yüzyıl gazetesinin el değiştirdikten sonra ilk sayısı bugün çıktı.

Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mansur Topçuoğlu'nun isim hakkını aldığı Yeni Yüzyıl bugün ilk sayısı ile yayın dünyasına yeniden dönüş yaptı.

Gazetenin başyazarlığını Atilla Yayla üstlenirken yazar kadrosunda İslamcı camianın aykırı yazarı Esra Elönü, son zamanlarda özellikle televizyon ekranlarında parlayan Nevzat Çiçek, Bekir Berat Özipek, Mücahit Bilici, Tayyar Işıksaçan, Vahap Coşkun, Sinan Çetin, Alin Taşcıyan, Adnan Çoban gibi oldukça medyatik isimler yeraldı.

KADRODA HANGİ İSİMLER VAR?

Genel Yayın Yönetmenliği görevini Aşkın Baysal'ın yürüteceği gazetenin yazı işleri müdürlüğünü ise Hüseyin Gönüllü,Esra Kırkavak, Taylan Sığırcı, Mert Civeleker yapacak.

Gazetenin spor müdürlüğüne, GSTV'nin eski genel yayın yönetmeni Bahri Havadır getirildi. Havadır'ın yardımcısı Onur Çağlar oldu. Yeni Yüzyıl'ın Haber Müdürü Turaç Top olurken İstihbarat Şefliğine ise Murat Eğilmez atandı.

Ankara Temsilciliği için deneyimli gazeteci Sedat Yazıcıoğlu, Washington Temsilciliği için Mücahit Bilici ile anlaşan gazetenin Magazin Müdürlüğü'nü ise Tayyar Işıksaçan, Dış Haberler Müdürlüğü'nü Bercan Tutar , Ekonomi Müdürlüğü'nü Yaşar Kızılbağ yürütecek. 

SPORDA DA ETKİN OLACAK 

Editör olarak Namık Özbek ve Halis Güler ile anlaşan gazete, Üniversite bünyesinde foto muhabiri olarak çalışan Gökhan Güçkaya'nın yanına Eser Erenler ve Halit Kayacan'ı ekledi.
Yazar kadrosunu Oğuz Tongsir, Sanlı Sarıalioğlu, Osman Tanburacı, Erhan Köknar gibi önemli kalemlerden oluşturmayı planlayan gazetenin muhabir kadroları da oldukça güçlü.

Spor basınının "ödül koleksiyoncusu" muhabiri Celal Demirbilek'in yanı sıra, Atakan Kurt (Beşiktaş) ve Can Karadeniz (Galatasaray) da kulüp muhabiri olacaklar.

Kağıthane'deki üniversite binasının üst katında yer alan gazete kısa bir süre sonra Kabataş'ta hazırlanan binaya geçecek.

İŞTE YENİ YÜZYIL'IN İLK SAYISI

Gazete ilk sayısında "Anayasa denklemi" manşetiyle çıktı.



İŞTE YENİ YÜZYIL'IN KÜNYESİ: