Polemik & Kulis
25 Kas 2015 17:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:12

Yeni Yüzyıl gazetesine yeni yazar! Hangi usta gazeteci kadroya katıldı? (Medyaradar/Özel)

16 yıl aradan sonra 5 Kasım'da yayın hayatına yeniden atılan Yeni Yüzyıl gazetesinin yazar kadrosuna ekranlardan da tanınan deneyimli bir gazeteci dahil oldu.

Aynı zamanda Haliç Üniversitesi Mütevellli Heyeti Başkanı Av.Mansur Topçuoğlu'nun sahibi olduğu Yeni Yüzyıl gazetesi yazar kadrosuna usta bir ismi dahil etti.

38 yıldır yazılı ve görsel medyada görev alan deneyimli gazeteci Zafer Arapkirli bugünden itibaren haftada 5 gün siyasi köşe yazıları ile Yeni Yüzyıl'da yeralacak. Arapkirli ayrıca maç günleri de, Beşiktaş ağırlıklı yazılar kaleme alacak.

Arapkirli, "Hoşbulduk" başlıklı ilk köşe yazısıyla Yeni Yüzyıl okurlarıyla buluştu.



ZAFER ARAPKİRLİ KİMDİR?

1957 İstanbul - Beşiktaş Doğumlu olan Zafer Arapkirli, Darüşşafaka Lisesi'ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun oldu.

1977'den bu yana gazetecilik-yayıncılık mesleğini sürdüren Arapkirli sırasıyla Güneş, Cumhuriyet, Milliyet, Dünya, Radikal gazetelerinde muhabirlik, köşe yazarlığı, editörlük, sayfa sekreterliği, yazı işleri müdürlüğü, haber müdürlüğü, Londra Temsilciliği; BBC, NTV, CNBC-e, Kanal D, Kanal 6, ATV, A Haber, Habertürk Power FM televizyon ve radyolarında, muhabirlik, sunuculuk, prodüktörlük, editörlük, Londra Temsilciliği, yeni medya mecraları editörlüğü; NTVMSNBC ve NTV Spor internet sitelerinde yazarlık yaptı.

MEDYARADAR/ÖZEL