Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi!

Yılbaşını dışarda değil, evinde sevdikleriyle beraber geçirmek isteyen birçok kişi ‘ne izlesem?’ sorusunu soruyor. Zevkinize uygun filmi seçmek ve birçok seçenek arasında boğuşmak bazen uzun bir zaman alabiliyor. Biz de ‘Yılbaşında ne izlesem?’ derdini ortadan kaldırmak için birbirinden güzel filmleri haberimize ekledik. Sevdikleriyle sakin bir yılbaşı geçirmek isteyenler için birbirinden güzel 10 romantik komedi filmini haberimizde derledik. İşte Yılbaşı için izleyebileceğiniz en iyi 15 film!

Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi! - Sayfa 1

Pandemi, kapanma ve ekonomik sorunlar derken uzun bir yılı daha geride bırakırken, 2022'ye yeni hayaller ve yeni umutlar ile ‘merhaba’ diyoruz.

121
Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi! - Sayfa 2

Ancak yılbaşında modunuza en uygun filmleri seçerken zorlanabilirsiniz. Haberimizde romantik, komedi, korku ve bilim kurgu türünden filmlere, özetleriyle birlikte yer verdik. İşte yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi!

221
Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi! - Sayfa 3

1.GAME NİGHT / 2018 / IMDB: 7,0

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. Fakat bu altı aşırı rekabetçi oyuncu gizemi çözmeye ve oyunu kazanmaya çalıştıkça bu “oyunun” ve Brooks’un göründüğü gibi olmadığını fark ederler.

321
Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi! - Sayfa 4

Bu kaotik gece boyunca, her dönemeç beklenmedik bir olaya yol açtıkça arkadaş grubu boylarından büyük bir işe kalkıştıklarını fark eder. Kuralların ve puanların olmadığı, oyuncuların kimler olduğu bilinmeyen bu gece ya uzun süredir yaşadıkları en eğlenceli gece ya da oyunun sonu olacaktır.

421