Televizyon
03 Nis 2018 00:18 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:08

Yeni takımları Acun duyurdu... Survivor'da kim hangi takımda?

Survivor'da dün akşam şoke eden gelişmeler yaşandı. Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı Survivor All Star - Gönüllüler konseptinin bittiğini açıkladı.

Dün eleme adaylarının belirleneceği günde Acun Ilıcalı iki flaş açıklama yaptı. İlki Batuhan'ın yarışmadan ayrılmasıydı. İkincisi ise Survivor'da All Star - Gönüllüler konseptinin bittiğiydi. Bu gelişme herkesi şoke etti. Kadın yarışmacılar gözyaşlarını tutamadı.

SURVİVOR'DA KİM HANGİ TAKIMDA?.

GÖNÜLLÜLER


Hakan Hatipoğlu, Nagihan Karadere, Hilmi Cem, Murat Ceylan, Damla Can, Anıl Berk Baki, Cumali Akgül,  Funda Alyakış, Birsen Bekgöz, Yağmur Banda.

ÜNLÜLER

Turabi Çamkıran, Adem Kılıççı, Ümit Karan, Sema Aydemir, Berna Canbeldek, Elif Şadoğlu, Mustafa Kemal Kurt, Yiğit Dikmen, Sahra Işık ve Merve Aydın

Takımlar yarın buluşacak.

KONSEYDE GERGİNLİK

Survivor'ın eleme gecesinde Hakan ile Sema arasında gerginlik yaşandı. Hakan, üzerlerinde baskı hissettiklerini söyledi. Hakan, All Star takımının kendisini ve Nagihan'ı günah keçisi ilan ettiğini açıkladı. Bu sözlere kızan Sema, Hakan'la olan tüm ilişkisini kestiğini açıkladı.

SON ÖDÜL OYUNU

Survivor'da All Star - Gönüllüler takımı son kez karşı karşıya geldiler. Oyun öncesi duygu dolu anlar yaşandı ve Ünlüler takımı kenetlenip yarışa çıktılar. Kazana takım ise ızgara köfte yemeği kazandı.