Spor
12 Haz 2022 18:13 Son Güncelleme: 12 Haz 2022 18:19

Yeni sezonda da fırtınalar estirecek! Jorge Jesus'un Arda Güler planı ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, yeni sezonda Arda Güler'in adeta üzerine titreyecek. Portekizli hocanın genç futbolcuyu teknik açıdan çok beğendiği ve taktiksel yönünü geliştirmek için çalışmalar yapacağı belirtildi. Arda için özel bir program hazırlayacak Jesus'un 17 yaşındaki futbolcudan bu programa harfiyen uymasını isteyecek.

Mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, yeni sezonda Arda Güler'den çok şey bekliyor. Portekizli hocanın, geçen sezon performansıyla taraftarı mest eden genç yıldız için hazırladığı plan ortaya çıktı.

ARDA'NIN TAKIMA BÜYÜK GÜÇ KATACAĞINA İNANIYOR

Genç oyuncuların gelişimini çok önemsediğini kendisiyle daha önce yapılan röportajlarda dile getiren Jesus, Arda Güler ile ilgili de özel bir plan içinde. Jesus, Arda Güler'in gelişiminin en iyi şekilde devam etmesi için bir program hazırlayacak ve oyuncudan da bu plana sadık kalmasını isteyecek. Jesus, Arda'yı taktiksel açıdan da geliştirmenin hesaplarını yapıyor. Teknik olarak oyuncuyu beğenen Jesus, Arda'nın takıma büyük güç katacağına inanıyor.

"GELİŞECEK VE DAHA İYİ BİR FUTBOLCU OLACAK"

Jorge Jesus, Arda Güler için yaptığı açıklamada, "Takımdaki herkesi bireysel olarak çok iyi buldum. Arda henüz kariyerinin başında. Genç oyunculara her zaman dikkat etmeliyiz. Gelişecek ve daha da iyi bir futbolcu olacak" ifadelerini kullanmıştı.