Polemik & Kulis
17 Tem 2014 13:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:27

Yeni Şafak'tan Abdullah Gül'e Fehmi Koru uyarısı!

Yeni Şafak gazetesinin Fehmi Koru'yu hedef alan yayınları tam gaz devam ediyor.

Yeni Şafak yazarlarından Cem Küçük bugünkü köşesinde Koru'yu hedef alan ağır bir yazı kaleme alırken gazetenin internet sitesi yazıyı manşetten anons etti.

"FEHMİ KORU'NUN YÜKSELİŞ VE ÇÖKÜŞ HİKAYESİ"

Fehmi Koru, Star'dan Habertürk'e geçtikten sonra yeni gazetesine verdiği ilk röportajda hem Yeni Şafak hem de yayın yönetmeni İbrahim Karagül'ü hedef alan açıklamalar yapmış "çapsız biri, o arkadaşı tamamen sildim" demişti. Yeni Şafak yazarı Cem Küçük ise Koru'yu hedef alan misilleme yazısında "Fehmi Koru'nun yükseliş ve çöküş hikayesi"ni yazdı.

GÜLEN VE AYDIN DOĞAN'DAN VURDU!

Koru'nun Gülen cemaatine karşı tavır almadığını ve Fethullah Gülen'i aklayan yazılar yazdığını iddia eden Küçük, "Hala da Türkiye bu kadar paralel rezaletleri yaşamamış gibi Fethullah Gülen iyidir, çevresi ve polis-yargı ekibi kötüdür tipinde bir söylemi sürdürüyor. Hala Pensilvanya'yı meşrulaştırmaya ve masumlaştırmaya çalışıyor." dedi. Koru'nun aynı taktiği daha önce "Aydın Doğan iyi çevresi kötü" diyerek Doğan Grubu için kullandığını savunan Cem Küçük, Doğan'dan umduğunu bulamayan Koru'nun rotayı Ciner Grubu'na çevirdiğini iddia etti.

"ABDULLAH GÜL'Ü UYARIYORUM!"

Koru'nun Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yakın bir ilişkisi olduğunu hatırlatan Yeni Şafak yazarı bombayı yazısının sonunda patlattı ve "Sayın Gül Koru'nun ve etrafındaki Ahmet Sever gibilerin kendisine büyük zararlar vereceğini görmelidir... Abdullah Bey'i bu konuda uyarmak istiyorum." diye yazdı.

İşte Küçük'ün yazısındaki ilgili bölüm:

Fehmi Koru şimdilerde Turgay Ciner grubu üzerinden yeni bir operasyonun parçası oluyor. Koru'nun Doğan operasyonu gibi bu da fos bir netice verecek. Koru'nun Ciner'e nasıl geçtiğinin tüm detaylarını biliyorum ama bunu şimdi yazmayacağım. Sadece bu yapılmak istenenin en çok Abdullah Gül'e zarar vereceğini söylemek isterim. Sayın Gül Koru'nun ve etrafındaki Ahmet Sever gibilerin kendisine büyük zararlar vereceğini görmelidir. Koru Habertürk'teki röportajında Erdoğan'ı Çankaya'da pasif halde kilitleme rüyalarına kapılıyor. Milletin iradesiyle Başkan olmuş adam Anayasa'nın 104. maddesinin verdiği yetkileri kullanmayıp sembolik biri gibi orada oturacak öyle mi? Koru Yeni Türkiye düşmanlarının diliyle konuşuyor. Koru'nun derdi Abdullah Gül'ün ve Yeni Türkiye'nin iyiliği değil kendisinin kaybettiği itibarını Gül üzerinden yeniden devşirme çabası. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Bey'i bu konuda uyarmak istiyorum.