Gündem
28 Şub 2014 22:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:58

Yeni Şafak'ın iddiasına Turgay Ciner'den jet yanıt! Şantaja pabuç bırakmam!

Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner, Yeni Şafak'ta yeralan "Şantaj Listesi" başlıklı haber ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner, bugün Yeni Şafak'ın manşete taşıdığı şantaj amacıyla dinlendiği iddia edilen medya patronları ve yargı mensupları listesinde adının yeralması nedeniyle bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:
Şantaja müsait yasa ve ahlak dışı hiçbir işimiz mevcut olmadığı gibi, şantaja cüret edilebilecek ve şantaja pabuç bırakacak bir karaktere de sahip değiliz
Son günlerde ülke gündeminde yer alan ve yasal – yasa dışı dinleme operasyonlarına dair bazı basın yayın organlarında Ciner Grubu Başkanı olarak ismimin başka bazı iş adamları ile birlikte dinleme listelerinde yer aldığına ve bu dinlemelerin şantaj amaçlı olarak yasa dışı bir şekilde yapıldığına yönelik haber ve yorumlar yer almıştır.

Her şeyden önce belirtmek isterim ki; yasalara saygılı ve iş ahlakına sahip bir yurttaş ve iş adamı olarak , şantaja müsait yasa ve ahlak dışı hiçbir işimiz mevcut olmadığı gibi,  şantaja cüret edilebilecek ve şantaja pabuç bırakacak bir  karaktere de sahip değiliz.

Bu vesile ile kim tarafından ve  ne şekilde olursa olsun ihlal edilecek her türlü hakkımızı , hukukumuzu adil yargı mercilerinde ve hukuk önünde savunacak bilinç, güç ve kararlılığımızın bulunduğunu kamuoyuna saygı ile duyururum.

TURGAY CİNER