Gündem
19 Tem 2017 14:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:00

Yeni Şafak'ın "Can Dündar-Ahmet Şık" manşeti sosyal medyada kavga çıkardı!

Yeni Şafak gazetesinin bugünkü manşeti ortalığı karıştırdı...

"Teröristten talimat aldılar" başlıklı manşet haberin ardından haberde imzası olan muhabirin geçmişi gündeme geldi.

Yeni Şafak'ın manşetinde, "Firari Can Dündar ile Ahmet Şık’ın terör örgütü lideri Mihraç Ural’la birlikte hareket ettikleri ortaya çıktı. Reyhanlı katliamı ve MİT TIR’ları durdurulmasının ardından Dündar ve Şık’ı telefonla arayan Ural, 'TSK, MİT ve hükümeti suçlayan haberler yaparak kamuoyu oluşturun' talimatını verdi." iddiası yer aldı.



24 Temmuz günü başlayacak olan Cumhuriyet gazetesi duruşması öncesine denk gelen bu manşete Can Dündar sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterirken, haberde imzası bulunan muhabir Yılmaz Bilgen'in geçmiş yazıları ve twitleri de tekrar gündeme geldi.

Yeni Şafak'ın manşetten suçladığı Can Dündar Twitter hesabı üzerinden "FETÖ'cülükten tutturamadık. Başka ne bulsak acaba?" diye tepki gösterdi.



Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz ise haberde imzası bulunan Yılmaz Bilgen'in geçmişteki yazılarını gündeme getirdi.




Yılmaz Bilgen'in sosyal medya paylaşımları da tekrar gündeme getirilirken Yılmaz Bilgen Twitter üzerinden İsmail Saymaz'a cevap verdi... Bilgen, İsmail Saymaz için "Büyük bir pişkinlikle FETO tetikçiliği yapan adam! bunları yazıyor..." dedi.