Gündem
26 Eyl 2014 22:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:46

Yeni Şafak yazarından skandal tweetler! Erasmus projesiyle 1 milyon çocuk doğdu!

Daha önce 'Boğaziçi, Bilkent ve ODTÜ'nün yıkılması gerektiğini söyleyen Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, Erasmus hakkında skandal sözler sarfetti..

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, Twitter sayfasında, Avrupa Birliği üyeleri ve aday ülkeler arasında gerçekleştirilen öğrenci değişim projesi olan Erasmus'un 'cinsellik peşinde koşturan ahmaklar sürüsü yetiştirme projesi' olduğunu savundu.

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a; ODTÜ, Boğaziçi ve Bilkent üniversitelerinin yıkılması önerisinde bulunan Yusuf Kaplan'ın hedefi, bu kez öğrenci değişim programı Erasmus oldu.

Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan, Erasmus projesiyle '1 milyon gayrı meşru çocuk doğduğu'nu iddia ederek, projenin 'ahmaklar sürüsü' yetiştirdiğini söyledi.

Yusuf Kaplan'ın Twitter sayfasında konuyla ilgili yazdığı tweet'ler şöyle;

"Erasmus kuşağı” geliyor! Ülkesine, insanına, ruhköklerine yabanlaşmış, mankurtlaşmış ve “ahmaklaştırılan” bir kuşak icat ediyorlar!"

"Erasmus projesi, eğitim projesi değil, yozlaşma, cinselliği putlaştırma, cinsellik peşinde koşturan ahmaklar sürüsü yetiştirme projesidir!"

"Erasmus, rezalet bir iş demiştim: Erasmus bursu alan öğrenciler arasındaki gayr-ı meşrû ilişkiden 1 milyon(!) çocuk doğmuş! Skandal bu!"