Gündem
31 Oca 2014 09:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

Yeni Şafak yazarı Nazlı Ilıcak'ı çileden çıkarttı! Ayol sussanıza biraz!

Nazlı Ilıcak ve Abdülkadir Selvi Dört Bir Taraf'ta yine sert bir polemiğe tutuşurken canlı yayında birbirinden ilginç diyaloglara imza attılar...

CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programı yorumcularından Nazlı Ilıcak programa konuk olan Abdülkadir Selvi'nin sürekli sözünü kesmesi üzerine sert tepki gösterdi.

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını anlatırken Yeni Şafak gazetesi Ankara temsilcisi Abdülkadir Selvi'nin sürekli sözlerini kesmesi üzerine Ilıcak ile Selvi arasında hararetli bir polemik yaşandı.

CANLI YAYINDA BİTMEYEN ATIŞMA

Nazlı Ilıcak: Bunun içinde ne var çok özet bilgi; hangi savcı ile bu iş çalışıyor, hangi konuda ve soruşturma numarası alıyorsun. Bu girilmiş.

Abdülkadir Selvi: Hangi tarihte girilmiş?

Nazlı Ilıcak: Bu hemen, ilk başlar başlamaz operasyon. Şimdi bu sizin fikriniz, bu sizin fikriniz olabilir. Şimdi hayır, 17 Aralık meselesini konuşmuyorum. Şimdi bak...

Abdülkadir Selvi: Soruşturma başladığında girmesi lazım.

AYOL SUSSANIZA BİRAZ!

Nazlı Ilıcak: Şimdi bakın, birazcık sabredebilirseniz, değil mi, ben size karışmadım, ben şunu söylüyorum, siz itfaiye operasyonu için şimdi ben, 17 Aralık tekrar söylüyorum, çünkü seyirciler bunu anlamayacak, bir, 17 Aralık operasyonu ile UYAP'a girilmedi iddiasına karşılık, sayıları verilerek UYAP'a girildiğini söylüyorum, isimle gizlenmiş olaiblir.

Abdülkadir Selvi: Ama soruşturma dosyası almak için girildi diyorum.

Nazlı Ilıcak: Allah Allah, aman efendim siz daha konuşun isterseniz, ayol sussanıza biraz.

Abdülkadir Selvi: Ama soruşturma dosyası almak için girildiğini söylüyorum.

BİR ŞEYLERİ ÖRTMEK İÇİN ÇABALIYORSUNUZ

Nazlı Ilıcak: Peki lütfen, ama lütfen, lütfen rica ediyorum. E anlaşılmıyor, ben kendi düşüncemi söylüyorum, siz bişeyleri örtmek için çabalıyor olabilir ve beni konuşturmamaya çalışabilirsiniz.

Abdülkadir Selvi: Hiç öyle sıkıntım olmaz.

Nazlı Ilıcak: E tamam, sıkıntınız yoksa, o zaman biraz sükut etmesini öğrenin canım.

Abdülkadir Selvi: Ama çarpıtmayın.

SÜKUT ETMESİNİ ÖĞRENİN TAMAM MI CANIM

Nazlı Ilıcak: Bak siz sükut etmesini öğrenin, tamam mı canım. Siz sükut etmesini öğrenin burada şimdi kavga çıkartmaya çalışmayın.

Abdülkadir Selvi: Siz de saygılı olmayı öğrenin. Siz de saygılı olmayı öğrenin.

Nazlı Ilıcak: Burada, burada ben konuşuyorum. Sizin bana saygılı olmanız lazım.