Medya
02 Mayıs 2017 10:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:39

Yeni Şafak yazarı 'Erdoğan'ı beklerken'i yazdı: Medyada şizofren tetikçilerin hükümranlığı sürecek mi?

Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, "Erdoğan'ı beklerken" başlıklı yazısının 'medya Erdoğan'ı bekliyor' başlıklı bölümünde iktidar yanlısı medyaya sert eleştiriler yöneltti.

"Tetikçiler, kifayetsiz muhterisler, menfaatperestlerin hüküm sürdüğü bir medya düzeni, belki de referandumda AK Parti'ye en büyük zararı verdi" diyen Kemal Öztürk şöyle devam etti:

"İnsanları ekranlardan tehdit eden, parmak sallayan, hakaret eden, herkesi 'hain' ilan etmeye hazır bazı şizofren tiplerin hükümranlığı devam edecek mi, etmeyecek mi? Bunun için Erdoğan'ın kararını bekleyecek herkes."

İşte Kemal Öztürk'ün yazısının ilgili bölümü:

MEDYA ERDOĞAN'I BEKLİYOR

28 Şubat döneminde en ağır darbeyi alan, saygınlığını ve güvenirliliğini kaybeden medya, benzer bir krizin içine girdi. Tetikçiler, kifayetsiz muhterisler, menfaatperestlerin hüküm sürdüğü bir medya düzeni, belki de referandumda AK Parti'ye en büyük zararı verdi. Herkes bundan şikayetçi.

İnsanları ekranlardan tehdit eden, parmak sallayan, hakaret eden, herkesi 'hain' ilan etmeye hazır bazı şizofren tiplerin hükümranlığı devam edecek mi, etmeyecek mi? Bunun için Erdoğan'ın kararını bekleyecek herkes.

Saygın, güvenilir, seviyeli, dünya medyasıyla rekabet eden, ülkesinin sesi olan bir medya düzenine geçecek miyiz, yoksa her geçen gün saygınlığını ve düzeyini kaybeden bu düzene devam mı edeceğiz?

Ve medya Erdoğan'ı bekliyor.