Medya
23 Mar 2015 11:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:08

Yeni Şafak, Selvi'nin yazısını engelledi mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan yardımcısı Bülent Arınç arasında karşılıklı yapılan açıklamaları Yeni Şafak yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısından değerlendirdi.

Yeni Şafak Ankara Temsilcisi ve Köşe Yazarı Abdülkadir Selvi, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın açıklamalarının ardından AKP'yi eleştiren bir yazı kaleme aldı.

Selvi, 'Büyü bozuluyor' başlıklı yazısında "Eğer Erdoğan 7 ay önce Başbakanı olduğu hükümetin, çözüm süreci gibi hayati bir konuda kendisine bilgi vermediğini söylüyorsa, ciddi bir durumla karşı karşıyayız demektir" ifadelerini kullandı.

Selvi'nin "Ama itiraf etmeliyim ki son olaylar halkın zihnini bulandırmaya başladı. Neler oluyor sorularının sorulmasına yol açtı. Cumhurbaşkanı-Merkez Bankası tartışması Hakan Fidan olayı Ve son olarak çözüm süreciyle ilgili tartışmalar AK Parti’nin bir büyüsü vardı. Kitleler AK Parti’yi istikrarın sembolü olduğu için tercih ediyordu. Bu büyü bozuluyor" sözleriyle noktaladığı köşe yazısına Yeni Şafak'ın intermet sitesinden yarım saatliğne erişim sağlanamadı.

YAZIYA ULAŞILAMADI

Selvi’nin sosyal medyada da yankı yaratan bu makalesine saat 11.00’den itibaren yaklaşık 40 dakika erişilemedi. Yazının detay linki açılmadığı gibi, Selvi’nin tüm yazıları listesinde de olmadığı görüldü. Bir süre sonra yazıya yeniden erişim sağlandı. Yeni Şafak yetkilileri, bir sansür olmadığını tamamen teknik nedenlerle bir süre erişim sıkıntısı yaşandığını açıkladı.



İşte, Selvi'nin o yazısı için tıklayın...