Medya
06 Ara 2011 13:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:06

YENİ ŞAFAK MANŞETTE BALTAYI TAŞA VURDU!

Yeni Şafak gazetesi bugün manşetinde büyük bir hataya imza attı. Soruşturma savcısını şikeci sanık gibi gösterdi...

Yeni Şafak gazetesi bugün manşetinde çok büyük bir hataya imza attı. Gazete 'Koğuşta veto kavgası' başlıklı manşet haberinde bir aralar şikeyi soruşturan savcıyı, şikeden içeride yatan sanık gibi gösterdi. Resmini de birinci sayfadan bastı...

"Koğuşta Veto Kavgası" manşetinde habere ilişkin kullandığı resimlerde ise tam bir skandala imza attı. Gazete şike soruşturması nedeni ile tutuklanan Fenerbahçe Kulübü avukatı Sami Dinç'in yerine Bakırköy Cumhriyet Başsavcı Vekili Fazıl Arslanalp'in resmini bastı.

Haberde Fenerbahçe Spor Klübü Avukatı Sami Dinç ile As Başkan Şekip Mosturoğlu'nun şike yasasının Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından veto edilmesi nedeni ile kavga ettikleri ifade edildi.

Haberde kullanılan resimler arasında Mosturoğlu'nun resmi yanı sıra bir başka resim daha yer aldı: Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Fazıl Arslanalp...

Savcı Arslanalp, geçtiğimiz yıl, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in de ifade verdiği 'bahis ve şike soruşturması'nı yürüten savcıydı.

Sarıyer'de yapılan soruşturma ile ilgili sanıklar hakkında Beyoğlu Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan dava sürüyor. Fazıl Arslanalp, Bakırköy'deki görev yeri öncesi Sarıyer Adliyesinde görev yapıyordu. Geçtiğimiz Ağustos ayında Bakırköy'de Başsavcı Vekili olarak görev yapmaya başladı.

Tutuklu avukat Sami Dinç ise "Rüşvet alma" iddiası ile tutuklu bulunuyor.