Medya
15 Tem 2019 11:14 Son Güncelleme: 15 Tem 2019 11:16

Yeni Şafak GYY'sinden "Yeni 15 Temmuzlar" iddiası!

Yeni Şafak gazetesi yazarı İbrahim Karagül, 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminin üçüncü yıl dönümü nedeniyle bir yazı kaleme aldı.

İbrahim Karagül’ün yazısındaki “yeni 15 Temmuz’lar, yeni imha planları” ayrıntısı dikkat çekti.

“Ülkemizin 21. yüzyıla yayılan yükselişini cezalandırmaya dönük bir de iç işgalci cephe kuruluyor. Dışarıdan ve içeriden kuşatmaya çalışanlar yeni 15 Temmuz’lar, yeni imha planları hazırlıyor” diyen Karagül şöyle devam etti:

“Öyleyse çok daha ağır bir hesaplaşma yaklaşıyor. 15 Temmuz’dan daha ağırı gelecekse, daha büyük saldırı gelecekse, çok daha çetin bir direniş onları bekliyor olacaktır. Yüz yıllardır hep böyle olmuştur. Böyle bir dönemde ülkemizi yalnız bırakanlar ihanetleri ile tarihe geçecektir.

Kalbinizi, zihninizi temiz tutun. Sizi körleştirmelerine asla izin vermeyin. Yumruklarınızı sıkın. Sesiniz ve dizleriniz titremesin. Onlar Doğu Akdeniz’de hazırlık yaparken biz Fırat’ın Doğu’suna akarız. Siyasi kimliğiniz ne olursa olsun, bu coğrafyadaki bin yıllık tarihe bakın, nerede saf tutacağınıza öyle karar verin. Artık “Türkiye Ekseni” dışında bir siyasi kimlik yoktur!”