Yeni projeler peş peşe  geliyor! İşte yaz aylarında yayınlanacak yeni diziler - Sayfa 2

Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat mücadelesini anlatacak olan dizinin yönetmeni Aytaç Çiçek. Senaryosu ise daha önce Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi, Koca Koca Yalanlar dizilerine imza atan Burcu Över tarafından yazılıyor.

210
Yeni projeler peş peşe  geliyor! İşte yaz aylarında yayınlanacak yeni diziler - Sayfa 3

İNTİBAH - KANAL D

Namık Kemal’in 1876 yılında yayınladığı İntibah romanından uyarlanacak olan aynı adlı dizi Kanal D'de yayınlanacak. Başrolleri Melisa Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı'nın paylaşacağı belirtiliyor. İntibah’ın konusu şöyle:

Ali, zengin bir ailenin tek evladı, yirmi bir yaşlarında zeki, çalışkan ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babası oğlunun eğitimine çok önem vermiştir. Babası oğlunu, oğlu da babasını çok sevmektedir. Ama babasını kaybettikten sonra Ali’nin hayatında büyük değişiklikler olur. 

310
Yeni projeler peş peşe  geliyor! İşte yaz aylarında yayınlanacak yeni diziler - Sayfa 4

Ali, aslında bir fahişe olan Mahpeyker’e aşık olur. Ailesinin Mahpeyker’i reddetmesi üzerine Ali, evindeki cariye Dilaşub’la evlenmeyi kabul eder. Ancak Mahpeyker bunu öğrenir ve Ali’den intikam almak için yemin eder.

410
Yeni projeler peş peşe  geliyor! İşte yaz aylarında yayınlanacak yeni diziler - Sayfa 5

İYİLİK - FOX

Fox TV’nin yaz sezonu için hazırlıklarını sürdürdüğü İyilik dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Daha önce Kapımdaki Düşman adıyla duyurulan dizinin başrollerinde İsmail Demirci, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey gibi başarılı isimler bulunuyor.

510