Yeni projeler peş peşe geliyor! İşte yaz aylarında yayınlanacak yeni diziler

Yeni yerli dizi projeleri peş peşe duyuruluyor. İşte çoğu önümüzdeki yaz aylarında yayınlanacak yeni yerli diziler.

Yeni projeler peş peşe  geliyor! İşte yaz aylarında yayınlanacak yeni diziler - Sayfa 1

GÜLÜMSE KADERİNE - FOX

 Avşar Film tarafından çekilecek Gülümse Kaderine'nin adı ilk önce Masum ve Güzel olarak açıklandı daha sonra değiştirildi. Dizide yıllardır ekranlardan uzak olan ünlü bir oyuncu da var. 

 O Hayat Benim’in sona ermesinden sonra başka bir dizide rol almayan Ahu Sungur, sekiz yıl sonra Gülümse Kaderine ile yeniden setlere dönüyor. Çekimleri devam eden dizide ayrıca Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Burak Sergen, Ertuğrul Postoğlu, Doğan Bayraktar, Erkan Meriç, Mine Tugay, Nazan Diper, Aslı Samat ve Sevinç Kumaş gibi isimler rol alıyor.

110
Yeni projeler peş peşe  geliyor! İşte yaz aylarında yayınlanacak yeni diziler - Sayfa 2

Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat mücadelesini anlatacak olan dizinin yönetmeni Aytaç Çiçek. Senaryosu ise daha önce Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi, Koca Koca Yalanlar dizilerine imza atan Burcu Över tarafından yazılıyor.

210
Yeni projeler peş peşe  geliyor! İşte yaz aylarında yayınlanacak yeni diziler - Sayfa 3

İNTİBAH - KANAL D

Namık Kemal’in 1876 yılında yayınladığı İntibah romanından uyarlanacak olan aynı adlı dizi Kanal D'de yayınlanacak. Başrolleri Melisa Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı'nın paylaşacağı belirtiliyor. İntibah’ın konusu şöyle:

Ali, zengin bir ailenin tek evladı, yirmi bir yaşlarında zeki, çalışkan ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babası oğlunun eğitimine çok önem vermiştir. Babası oğlunu, oğlu da babasını çok sevmektedir. Ama babasını kaybettikten sonra Ali’nin hayatında büyük değişiklikler olur. 

310
Yeni projeler peş peşe  geliyor! İşte yaz aylarında yayınlanacak yeni diziler - Sayfa 4

Ali, aslında bir fahişe olan Mahpeyker’e aşık olur. Ailesinin Mahpeyker’i reddetmesi üzerine Ali, evindeki cariye Dilaşub’la evlenmeyi kabul eder. Ancak Mahpeyker bunu öğrenir ve Ali’den intikam almak için yemin eder.

410