Televizyon
16 Tem 2020 15:15 Son Güncelleme: 16 Tem 2020 15:17

Yeni nesil komedi dizisi Aile Şirketi başlıyor

beIN CONNECT’in orijinal içeriği olan ve yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği yeni nesil komedi dizisi ‘Aile Şirketi’ yakında izleyicisi ile buluşuyor. İşte diziden detaylar!

Digiturk’ün internet tabanlı içerik platformu beIN CONNECT, içerik yelpazesini yeni bir yerli yapımla genişletiyor. beIN CONNECT orijinal içeriği olan Aile Şirketi dizisinden detaylar belli oldu.

Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Koray Şahin’in yaptığı, senaryosunu ise Murat Kaman’ın kaleme aldığı Aile Şirketi’nin oyuncu kadrosunda Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can Sipahi, Cihan Durmaz ve usta oyuncu Müfit Kayacan gibi başarılı isimler yer alıyor. “Aile Şirketi”, Ağustos ayında yayınlanacak sezonuyla sadece beIN CONNECT’te ekrana gelecek.

Alışılagelmişin dışında bir dizi

Bölüm süreleri 20 dakikadan daha kısa olacak şekilde kurgulanan ve bu anlamda alışılagelmişin dışında bir dizi olma özelliği de taşıyan Aile Şirketi’nde, daha önce imza attığı başarılı işler sayesinde komedi alanında kendine önemli bir yer edinen Emrah Kaman hem senarist hem de oyuncu olarak karşımıza çıkıyor.

Zıt karakterlere sahip iki kardeşin aynı ofiste çalışmak zorunda kalmasıyla gelişen eğlenceli olayları ekrana taşıyan dizide; birbirinden farklı özelliklere sahip ofis çalışanları da kardeşlere eşlik ediyor.