Gündem
20 Ağu 2011 13:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:42

YENİ iPHONE 5 BÖYLE BİR ŞEY Mİ? İŞTE O GÖRÜNTÜSÜ!

Apple'ın önümüzdeki günlerde tanıtması beklenen yeni ürünü iPhone 5 ile ilgili son dedikodular cihazın şeklini de ortaya koydu.

8 megapiksel kamera ve daha geniş ekran kesinleşti. Apple’ın Eylül ya da en geç Ekim ortalarında tanıtması beklenen yeni ürünü iPhone 5 ile ilgili son dedikodular cihazın şeklini de ortaya koydu.. İşte iPhone 5...


Apple’ın bir medya şovu düzenlemesi beklenen 7 Eylül tarihinde iphone 5’in neye benzediğini göreceğiz.

MacRumors yeni iphone’ların tahmini halini yayınladı bile.

Fotoğrafta gördüğünüz iphone’ler geçtiğimiz haftalarda sızan iphone 5 kılıflarının tasarımı bire bir baz alınarak bir 3D program yardımıyla çizildi. Başka bir deyişle eğer o kılıflar gerçek ise iphone 5’ler de aynen yukardaki gibi gözükecek.

Peki iphone 5’lerin bu olası yeni hali bize neler anlatıyor? Öncelikle seleflerine göre daha büyük bir ekran bizi bekliyor. Diyagonal olarak 4 inch’lik bir genişlikten söz ediyoruz. Bu da yüzde 15 daha fazla görüş alanı demek. Ayrıca ’home’ tuşunun daha büyüyeceği de imajlardan açıkça görülüyor.

Apple’ın 7 Eylül açıklaması henüz onaylanmadı ancak tüm bunların ne kadar doğru olduğunu öğrenmek için en azından önümüzdeki ayın ilk günlerine kadar bekleyeceğiz, orası kesin.

TEKNOGASTE