Televizyon
28 Ağu 2017 11:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:05

Yeni Gelin’in yeni sezon çekimleri Karadeniz’de başladı! (Medyaradar/Özel)

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV dizisi "Yeni Gelin"in yeni sezon çekimleri Karadeniz’de başladı.

Şehirli genç kızın yeni gelinlik hallerini ele alan dizinin sezon çekimine Karadeniz’de başlayan ekip daha sonra Adana’da devam edecek.

İkinci sezon için heyecanlı olduklarını söyleyen Jessica May ve Tolga Mendi; “Yaz tatilinin ardından çekimlere başladık. Set ekibimizi ve oyuncu arkadaşlarımızı özlemiştik. Bu sezonun bir önceki sezona göre daha heyecanlı olacağını düşünüyoruz. Dizinin ilk bölümleri Karadeniz’de çekiliyor. Adana’dan sonra Karadeniz’in muhteşem güzelliğini ekranlara yansıtacağız” dedi.
 


Yönetmenliğini ve senaryosunu Ersoy Güler’in üstlendiği; başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi’nin paylaştığı; Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık gibi birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı“Yeni Gelin” deneyimli oyuncu kadrosu ve renkli senaryosu ile izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

Yeni Gelin yeni bölümleriyle Eylül’de Show TV’de.