Gündem
21 Tem 2016 12:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:24

Yeni filmi vizyona girdi, ülkede tatil ilan edildi!

Hindistan'ın güneyinde çok sayıda iş yeri, ünlü oyuncu Rajinikanth'ın yeni filmi "Kabali"yi seyretmeleri için cuma günü çalışanlarına izin verdi

BBC'nin haberine göre, Hindistan'ın Silikon Vadisi olarak tanınan  Bangalore ve Chennai kentlerindeki işverenler, söz konusu kararı çalışanların  arayıp hasta olduklarını söylemelerini, telefonlarını kapatmalarını ya da  mazeretsiz işe gelmemelerini önlemek adına aldığını açıkladı. Bazı iş yerleri, özellikle gençlerin büyük bir heyecanla beklediği  film için çalışanlarına ücretsiz bilet hediye etti.

Air Asia Havayolları, Rajinikanth hayranları için Bangalore'dan  Chennai'ye özel bir uçuş düzenledi. Sadece 180 kişinin kabul edileceği uçuşa  katılanlar, Kabali'yi uçakta seyredecek. Uçuş sırasında ünlü oyuncunun en çok  sevdiği yemekler servis edilecek.

Bangalore'daki bazı otellerde de özel gösteriler düzenlenecek. Gösteri  biletleri bin 300 rupiye (yaklaşık 20 dolar) satılıyor.

Hindistan ile Asya'nın en ünlü ve en çok kazanan aktörü kabul edilen  65 yaşındaki Rajinikanth'ın yeni filmi "Kabali", cuma günü 12 bin salonda  gösterime girecek.

Bir mafya babasını konu alan film, Tamil dilinde çekildi, Telufu,  Hindi ve Malay dillerinde dublaj yapıldı. Film, daha gösterime girmeden TV  kanalları arasında da büyük rekabete yol açtı. Filmin TV gösterim hakkı, 30  milyon dolara satıldı.

Rajinikanth, oyunculuk kariyerine 1973'te otobüs şoförü olarak  çalışırken başladı. Madras Film Enstitüsü'nden oyunculuk diploması alan  Rajinikanth, çoğu Tamil dilinde çekilmiş 170'ten fazla filmde rol aldı.