Medya
27 Nis 2012 09:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:35

YENİ DİZİLER GELİYOR: ŞİMDİLİK 12 TANE!

Sina Koloğlu, Milliyet Cadde'deki köşesinde yeni sezonun dizilerini yazdı

Tüketmeye devam... Düzen bozuk olsa da devam...
24 saat çalışmaya devam... Yeni dizilere devam... Mayıs ayı, yaz dönemi ve ardından kış dönemine geçiş... Hayat bu kadar hızlı lafının hiç de yabana atılacak cinsten olmadığını gösteriyor. 12 yeni yerli dizi geliyor. Başlayanı var, kanalı bellirleneni var, başlayacak olanı var. İşte önümüzdeki aylarda sizlerle haşır neşir olacaklardan bir demet:
‘Veda’nın Kanal D’de yayınlanacağı açıklandı. İşgal altındaki İstanbul’da bir konakta yaşanan olayları anlatıyor. Mehmet Aslantuğ bir  bakanı canlandıracak. Jale Arıkan  da oynayacağı kesinleşenlerden.
 
Dizi dizi diziler
‘Ustura Kemal’ Show TV’de yayın gününü bekliyor. ‘Sultan’ın adı ilk olarak ‘Ayırılık Olmasaydı’ diye belirlenmişti. Nurgül  Yeşilçay, Şahin Irmak ve Nur Süer başrollerde. Dizinin çekimleri devam ediyor. Bir diğeri de ‘Düşman Kardeşler’. Tarık Pabuçcuoğlu, Murat Eken, Hande Subaşı ve Kaan Urgancıoğlu oynuyor. Trakya komedisi.
ATV’de ise ‘İki Yaka Bir İsmail’ başlayacak. Erdal  Özyağcılar, Rana Cabbar, Meltem Gülenç başrollerde. TRT 1’de ise  Şebnem Bozoklu, Cemal Toktaş ve Tomris İnceer’in rol aldığı ‘Arabulucu’ ekrana gelecek.
Star TV’de ‘İnsanlar Alemi’ haftaya karşınızda olacak. Ali Sunal, Alper Kul ve İrem Sak eski ‘5’er Beşer’i bu isimle ekrana taşıyor.
‘Budala’ bir başka dizi. Hande Soral, Burak Sağyaşar, İbrahim  Kendirci oynuyor. Ve Türkan  Şoray’la Kadir İnanır filmlerinden ‘Dila Hanım’ın dizi hali.
Bir yere not alın isterseniz.