Magazin
12 Mar 2012 18:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:26

YENİ DAMAT CEM YILMAZ BALAYI ÖNCESİ HAVAALANINDA TERÖR ESTİRDİ!

Manken Ahu Yağtu ile geçtiğimiz gün dünya evine giren ünlü komedyen Cem Yılmaz, balayı için Dubai'ye gitti.

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplamayan çift, bilet işlemlerinin ardından Emirates Hava Yolları'nın uçağıyla saat 19.20'de Dubai'ye uçacak.

Havalimanında kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarını karşısında gören Yılmaz, bir süre gazetecilere tepki gösterdi.

Bir basın mensubunun kendisine "Hoşgeldiniz Cem Bey" demesine "Nereye?" şeklinde sert bir yanıt veren Yılmaz, daha sonra gazetecilerin kendisine "Sizi rahatsız etmek istemiyoruz, bir şeyler söylemek ister misiniz? sorusuna ise "Ama daha ne olacak ki zaten?" şeklinde yanıt verdi.

Ünlü komedyen daha sonra chack-in işlemlerini gerçekleştirmek üzere kontuara yönelirken havalimanındaki yolcular ve çalışanlar tarafından da büyük ilgiyle karşılandı.

Cem Yılmaz'ın kendisini takip eden basın mensuplarına daha sonra da "Uçağa da beraber mi bineceğiz?" şeklinde tepki göstermesi de dikkat çekti.

Yılmaz, düğününde de gizlilik hususunda aşırı hassasiyet göstermiiş ve gazetecilerin yanı sıra düğünün yapıldığı Pera Palas Oteli'nin garsonlarının da salona girmesini engellemişti.