Televizyon
26 Ara 2013 11:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:50

Yeni bir Türk filmi kanalı yayına başlıyor!

Digiturk'ün Türk filmlerini yayınlayacağı yeni kanalı izleyiciyle buluşuyor.

Digiturk'ün Türk filmlerini yayınlayacağı yeni kanalı MoviemaxTurk 30 Aralık Pazartesi günü Digiturk platformunun 17 numaralı kanalında yayın yapmaya başlayacak. 
 
Digiturk açıklamasına göre, Türk Sinemasının 100’üncü yılında zengin içeriğe sahip Türk filmleri kanalı yayına girecek. En iyi ve en yeni Türk filmlerinin yayınlanacağı MoviemaxTurk’te her gün 4 farklı film kuşağı ekrana gelecek. Vizyon filmler kuşağında; sinema gösteriminin hemen sonrasında TV’de ilk kez MoviemaxTurk’de yayınlanacak filmlerin yanı sıra  son dönemlerin en iyilerine de yer verilecek. 
 
Star filmleri kuşağında 1970’li yıllara ait salon komedileri ve melodramlardan, aksiyon ve avantür filmlere kadar birçok film ekrana gelecek. MoviemaxTurk’te, 1995 ve 2000 yılları arasındaki filmlerden 1980 ve 1990’lı yıllarda ses getiren star filmlerine kadar her güne farklı bir kuşak oluşturularak Türk Sinemasının geniş bir yelpazesi sunulması hedefliyor. Library film kuşağında ise Türk sinemasının 'unutulmazları' ve 'en iyileri' yayınlanacak.