Televizyon
11 Tem 2014 15:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:26

Yeni bir kanal yayın hayatına başlıyor! (Medyaradar/Özel)

Lâlegül Medya Grubu'nun yeni kanalı yayın için gün sayıyor.

Lâlegül Medya Grubu, Dergi ve Radyo çalışmalarının ardından Lâlegül TV için düğmeye bastı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Lâlegül TV Genel Yayın Yönetmeni Nur Haktan; Lâlegül FM mikrofonlarından "Değerli Lâlegül FM dinleyicileri derken bundan sonra Lâlegül TV izleyicilerine hitap edecek olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz" diye konuştu. Radyo dinleyicilerinin yoğun talepleri karşısında böyle bir çalışmayı başlattıklarına dikkat çeken Nur Haktan, yoğun bir mesai harcayarak ülkemizin önde gelen alimlerinin sohbet ve vaazlarını Lâlegül TV izleyicileriyle buluşturacağız, dedi.

15 Temmuz'da test yayınına başlayacak olan televizyon, bu süreçte eksiklerini tamamlamayı, izlecililerin fikir ve önerileri doğrultusunda değerlerimizi yansıtan bir yayın ortaya koymayı hedefliyor. 8 yıllık radyo tecrübesinin ardından izleyici karşısına çıkacak olan Lâlegül TV test yayını süresince Lâlegül FM ile ortak yayın gerçekleştirecek.

Tüm hazırlıklarının çeyiz niteliği taşıdığını söyleyen Nur Haktan test yayını müddetince çeyizlerini açmayacaklarını ve bunları yeni yayın döneminde izleyici ile buluşturacaklarını söyledi.

CÜBBELİ AHMET HOCA DESTEKLEMİŞTİ

İsmailağa cematinin önde gelen hocalarından Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Hocaefendinin sohbetlerinde müjdesini verdiği Lâlegül TV yayın hayatına Hocaefendinin duasıyla başlayacak.

FREKANS BİLGİLERİ
Frekans 12422
Polarizasyon H (Yatay)
Seymbol 30000
Fec 3/4

MEDYARADAR/ÖZEL