Polemik & Kulis
11 Mar 2019 11:50 Son Güncelleme: 11 Mar 2019 12:13

Yeni bir haber kanalı geliyor! Bir çok ünlü isimle anlaştılar!

Bünyesinde Show Radyo, Radyo Viva ve Bizimev TV'yi bulunduran 3N Medya yeni bir haber kanalı kurmak için harekete geçti.

Yeni bir haber kanalının temelleri sessiz sedasız atıldı. Sektöre iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan kanalın, çalışmaları, adı, açılma tarihi ve transferleri sır gibi saklanıyor.

Medyaradar, herkesten önce, aylardır üzerinde çalışılan o haber kanalıyla ilgili bilgilere ulaştı.

ADI NE, NE ZAMAN YAYINA GEÇECEK?

Bir süre önce Show Radyo ve Radyo Viva'yı bünyesine katan 3N Medya, medya sektöründeki yerini genişletiyor.

Necat Gülseven'in sahibi olduğu 3N Medya'da, Türkiye'nin ilk ev dekorasyon kanalı Bizimev Tv de bulunuyor.

3N Medya Grup Başkanlığı görevine, kısa süre önce gazeteci Murat Kelkitlioğlu getirilmişti. Bir çok basın yayın kuruluşunda çalışan Kelkitlioğlu en son Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapıyordu.

Gülseven bu defa bir haber kanalı kurmak için kolları sıvadı. Aylar önce satın aldığı TV100 kanalını ulusal haber kanalına dönüştürmek için yatırım yaptı.

YENİ HABER KANALI MECİDİYEKÖY'DE

Yeni haber kanalı için Mecidiyeköy'deki Profilo Alışveriş Merkezi'nde 1500 m2'lik bir alan tutuldu. Televizyon dünyasının deneyimli isimleriyle bir araya gelindi ve işe temelden başlandı. Bina adeta yeniden dizayn edildi, her metrekare, uzmanların görüşleriyle, geniş ve gösterişli bir haber kanalı için yeniden tasarlandı.

TEKNİK ALTYAPI İÇİN BÜYÜK YATIRIM

İddialı haber kanalı için 3N Medya hiçbir masraftan kaçınmamış gibi görünüyor. Son teknoloji cihazlar satın alındı. Haber Merkezi için 2 büyük stüdyo tasarlandı.

YAYIN İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Aldığımız bilgilere göre, yeni haber kanalında çalışacak personel, ekran yüzleri ve hatta programcılar bile belirlendi, görüşmeler yapıldı.

ÜNLÜ EKRAN YÜZLERİ 3N MEDYA İLE EL SIKIŞTI

Kulislerde bir çok ünlü ismin adı geçiyor. Haberin tanınmış simalarına ekranını açmaya hazırlanan 3N Medya, programlarıyla da çok konuşulacak gibi görünüyor çünkü magazin ve show dünyasının marka isimleri kanal yönetimiyle el sıkıştı.

BOMBA İSİMLER TRANSFER EDİLDİ

Medyaradar'a ulaşan bilgiler kanalın iddialı olduğunu gösteriyor.

3N Medya'nın yeni haber kanalı, sadece haber kanallarıyla değil, Kanal D, Show Tv gibi reyting listelerinde başı çeken kanallarla da yarışı kızıştıracak gibi görünüyor.

Kanalın yayına geçeceği tarih ise sır gibi saklanıyor ancak kanalın kurulma sürecindeki hıza bakılırsa yayın için de çok uzun süre beklenmeyecek gibi.

Tüm gelişmeler Medyaradar'da olacak...