Gündem
05 Haz 2015 12:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:37

Yeni Akit'ten Beren Saat'e şok sözler: "Rezil dizilerin başrol oyuncusu!"

Yeni Akit gazetesi oyuncu Beren Saat'e şok sözler söyledi.

HDP Erzurum mitingi öncesi çıkan olayları eleştiren Beren Saat'e "fuhuş dizileri olarak yorumlanan rezil dizilerin başrol oyuncusu" sözlerini kullanan Akit'in bu haberi büyük tepki çekti.

İşte Akit'in o haberi...

Erzurum'da HDP mitingi öncesi çıkan olaylar için paylaşımda bulunan, sosyal medyada 'fuhuş' dizileri olarak yorumlanan rezil dizilerin başrol oyuncusu Beren Saat, sonra bu paylaşımını sildi.
Beren Saat, dün Erzurum'da HDP mitingi öncesi çıkan olaylarda vatandaşınHDP'lilerle kavga etmesini sosyal medyadan paylaştığı bir yazıyla eleştirdi.

REZİL DİZİNİN BAŞROL OYUNCUSU!

Toplum ahlakını hedef alan ve müstehcen sahneleri ile büyük tepki toplayan herkesce malum o rezil dizinin başrol oyuncusu Beren Saat, ülkedeki siyasete de el atıp binlerce insanın katili terör örgütü PKK’nın arkasında durduğu HDP’ye destek verdi.

''O ÇOK KORKTUĞUNUZ ÖBÜR DÜNYA...''

İşte Beren Saat'in paylaştığı o tuhaf yazı: "Erzurum'da HDP minibüsü kullanan şoförü yaktılar! Terörist diye diye halk terörist oldu! Nasıl bir nefret yarattınız bu altı üstü bir siyasi seçim. Artık hedef göstermeyin ne olur... Ekmek almaya giden çocuğun, şoförün, gazetecinin elinize bulaşan kanın hesabı o çok korktuğunuz öbür dünyada sorulur."

PAYLAŞIMINI SİLDİ

Beren Saat, kısa bir süre sonra sosyal medya hesaplarından paylaştığı bu yazıyı sildi.