Medya
13 Ara 2020 12:39 Son Güncelleme: 13 Ara 2020 19:15

Yeni Akit yazarından akılalmaz kuraklık yorumu: 'Bereket sorunu’ olan CHP’li adaylar...'

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, "Sol kafa ile birlikte, susuzluğun cezasını bizler de çekeceğimiz için yağmur duasına çıkılıyor” ifadelerini kullandı.

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, kuraklığın sebebini büyükşehir belediyelerini CHP’nin kazanması olarak gösterdi.

Karahasanoğlu, “Büyükşehirlerin ‘bereket sorunu’ olan CHP’li adaylar tarafından yönetilmeye başlanması ile birlikte 1989-1994 döneminde olduğu gibi yine büyük illerimizde susuzluk başladı” dedi.

Karahasanoğlu, cuma namazında yapılan yağmur duasına ilişkin “Meteorolojinin yağışlı gösterdiği hafta sonu öncesinde yapıldı” eleştirilerine yanıt verdi. “E, buyrun… Siz bu kafaya kalmayın… Ne yaptınız, söyleyin.

Başkanlık sizin elinizde. 25 yıldır İstanbul’u yöneten Milli Görüş çizgisinin başkanlarının hiçbirisinde yaşanmayan azlıkta su rezervi  ile karşı karşıyayız..” ifadelerini kullandı.

Karahasanoğlu, “Sol kafa ile birlikte, susuzluğun cezasını bizler de çekeceğimiz için yağmur duasına çıkılıyor” ifadelerini kullandı ve “Oturduğunuz yerden başkalarının çıktığı yağmur duası ile suya kavuşacaksınız” dedi.

Yağmur duasının işe yaradığını söyleyen Karahasanoğlu, “Yağmur duasına çıkıyoruz, gerçekten de yağmur da yağıyor. Hatta duaya çıkılacağı açıklandıktan sonra yavaştan yavaştan yağışlar başlıyor” dedi.