Polemik & Kulis
11 Tem 2017 11:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:59

Yeni Akit foto-galeriyle hedef gösterdi! Hangi ünlü isimler var?

Provokatif haberleriyle bilinen Yeni Akit gazetesi, ‘Ateist ve Müslüman düşmanı ünlüler’ isimli galeri haberiyle bir kez daha gündemde.

Haberlerinde kadın fotoğraflarını sansürleyerek veren Yeni Akit, internet sitesinin tık sayısını arttırmak adına oldukça garip bir işe imza attı. Attığı saldırgan başlıklarla, sosyal medyada sık sık kendini gösteren Akitçiler bu kez de ‘ateist olduğunu açıklayan ünlüler’ başlıklı bir galeri haber yaptı.

DİKKAT ÇEKEN İFADELER
Gazetenin sitesinde ‘İşte ateist olduğunu açıklayan oyuncular! İslam’a ve Müslümanlara hakaret edenler de var’ başlığıyla yayınlanan galeri haberde “Zaman zaman İslam’a ve Müslümanlara kin kusanların da içinde olduğu oyuncular ve medyatik isimler kendini gizlemekten çekinmiyor” ifadeleri kullanıldı.

KİMLERİ LİSTEYE ALDI?

Haberde; İlyas Salman, Levent Üzümcü, Emin Gürsoy, Erkan Can, Pelin Batu, Profesör Celal Şengör ve Aziz Nesin gibi kamuoyunun yakından tanıdığı isimler yer aldı. Yayın politikası gereği diğer internet siteleri gibi sosyal foto galeriler girmeyen Yeniakit.com.tr, tık sayısını arttırmak adına bu tarz haberler yapmayı tercih ediyor.