Medya
12 Mar 2022 18:22 Son Güncelleme: 12 Mar 2022 18:26

Yeni Akit akaryakıt zamlarını böyle güzelledi! Büyük tepki gördü

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesi, dur durak bilmeyen ve tüm sektörleri etkileyen akaryakıt zamlarını, "Sağlıklı yaşama geçiş: Akaryakıt zamları bisiklet kullanımını arttırdı" başlıklı haberle güzelledi. Yeni Akit'in bu hamlesi sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki gördü.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesiyle birlikte akaryakıt fiyatlarında rekor artışlar yaşanıyor.

 Tüm sektörleri etkileyen ve milleti isyan ettiren akaryakıt zamlarına iktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesinden güzelleme geldi.

 YENİ AKİT DUR DURAK BİLMİYOR

Geçtiğimiz günlerde de artan fiyatlar nedeniyle oluşan ayçiçeği yağı kuyruklarının ardından 'Evde ayçiçeği nasıl yapılır' başlıklı bir haber yayımlayarak tepki alan Yeni Akit, bu defa ise "Sağlıklı yaşama geçiş: Akaryakıt zamları bisiklet kullanımını arttırdı" başlıklı haber ile dikkat çekti.

  Haberde, “Akaryakıttaki fiyat artışı aracını kullanmak zorunda olanlara içinden çıkılmaz bir hâl alırken, bu durum bisiklet satıcısı esnaflar için ise satışlarda artışa neden oldu. Bisiklet kullanımının artması ise halk sağlığına artı puan kazandırdı” ifadelerini kullanan Yeni Akit, bu paylaşımıyla sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki gördü.