Yemin dizisinin aşıkları evleniyor!

Yemin dizisinde başrol karakterlerini canlandıran Özge Yağız ile Gökberk Demirci aşkı gerçek oldu. Şimdilerde Sol Yanım dizisinde Serra karakterine hayat veren oyuncu Özge Yağız, sevgilisi Gökberk Demirci'den evlenme teklifi aldı.

Yemin dizisinin aşıkları evleniyor! - Sayfa 1

Özge Yağız ve Gökberk Demirci Reyhan ve Emir karakterlerini canlandırdıkları Kanal 7'nin gündüz kuşağı dizisinde tanışarak büyük bir aşka yelken açmıştı. Aşkları dillere destan olan ünlü çift, hızla nikah masasına doğru yol alıyor. Gökberk Demirci'nin bir sosyal medya paylaşımı evlenecekleri konuşulan çiftin hayranlarını heyacanlandırdı.

18
Yemin dizisinin aşıkları evleniyor! - Sayfa 2

Kanal 7'de ekrana gelen Yemin dizisinde başrolü paylaşan Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin aşka dönüşen rol arkadaşlığı evliliğe gidiyor. Diziden ayrıldıktan sonra Sol Yanım'da başrolü kapan Özge Yağız ve Gökberk Demirci cephesinde önemli bir gelişme yaşandı.

28
Yemin dizisinin aşıkları evleniyor! - Sayfa 3

GÖKBERK DEMİRCİ İLK SİNYALLERİ VERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Gökberk Demirci, Instagram hesabından sürpriz bir paylaşımda bulunmuştu. Demirci, evlilik balonlarını paylaşarak "She said yes (evet dedi) balonları" mesajını not düştü. Böylece, yakışıklı oyuncunun sevgilisine evlilik teklifi edip etmediği merak konusu oldu.

38
Yemin dizisinin aşıkları evleniyor! - Sayfa 4

ÖZGE YAĞIZ'A EVLİLİK TEKLİFİ

Özge Yağız, kısa zaman önce sevgilisi Gökberk Demirci ile başrolleri canlandırdığı Yemin dizisinden ayrıldı ama bu kötü bir ayrılık değildi. Tam aksine, oyunculuk performansı çok beğenilen Özge Yağız, Star TV’de yayınlamaya başlayan Sol Yanım isimli diziye transfer oldu! Sol Yanım dizisinde Serra isimli karakteri canlandıracak güzel oyuncu, dün gece sevgilisi Gökberk Demirci’den sürpriz bir evlenme teklifi aldı!

48