Televizyon
16 Kas 2019 11:23 Son Güncelleme: 16 Kas 2019 11:28

Yemekteyiz yarışmasının birincisi kim oldu?

Seda Sayan'ın sunduğu Yemekteyiz bu hafta Bursa özel bölümleriyle ekrana geldi. Yemekteyiz'in 11 - 15 Kasım haftasında ekrana gelen son bölümünde sonuçlar açıklandı.

TV8 ekranlarında Seda Sayan'ın sunduğu Yemekteyiz 11 -15 Kasım haftasında Bursa'ya konuk oldu. Yemekteyiz'de Ali Osman Yiğit, Tülay Kaçıran, Zeynep Bağdatlı, Remziye Ergeç ve İkbal Özdem, 10 bin TL'lik ödülü kazanmak için yarıştı. Birbirinden iddialı beş yarışmacının birinci olabilmek adına hünerlerini sergilediği yarışmada, beş günün sonunda aldığı puana göre birinci olarak büyük ödüle sahip olan isim belli oldu.

YEMEKTEYİZ BURSA'DA HAFTA BİRİNCİSİ KİM OLDU?
Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz programında bu hafta son gün yarışması olan İkbal Özdem misafirlerini ağırladı. Yemeklerin yenmesinin ardından tüm yarışmacılar puanlamasını yaptı ve 1 hafta boyunca toplanan puanların ardından birinci belli oldu.

Yemekteyiz'de haftanın beşincisi 12 puanla İkbal oldu. Haftanın dördüncüsü 13 puan alan Ali oldu. 16 puan alan Tülay haftayı üçüncü olarak kapattı. Toplamda 17 puan alan Zeynep ikinci olurken, haftanın birincisi ise 19 puan alan Remziye Ergeç oldu.