Gündem
03 Ara 2014 09:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:57

Yemek dergilerine güçlü rakip geldi!

Türkiye’nin en sevilen ustası Oktay Aymelek, nam-ı diğer Oktay Usta, lezzet severlerin karşısına bu kez farklı bir sürprizle çıktı.

Televizyon ekranlarında aralıksız 15 yıldır yemek eğlence programı sunan ünlü şef Oktay Usta, ‘Oktay Usta ile Yeşil Elma’ adlı yemek dergisiyle lezzet severlerin karşısına çıkıyor. Oktay Usta’nın Genel Yayın Yönetmenliği’ni üstendiği dergi, ilk sayısıyla Aralık’ta raflardaki yerini aldı.

Yayıncılık hayatına yeni bir soluk getiren derginin ilk sayısında; Oktay Usta’nın lezzetli ve pratik tariflerinin yanı sıra, kendi alanlarında başarılı yemek danışmanlarından özel tarifler, Osmanlı saray mutfağının en sevilen lezzetleri, Anadolu’nun yöresel tatları, dünya mutfaklarından benzersiz sunumlar, mekan önerileri, sağlıklı beslenme dosyası, renkli röportajlar ve onlarca özel tarif okuyucuyla buluşuyor. Dergide ayrıca püf noktaları, ünlü restoranların lezzet sırları, markalardan en yeni haberler ve özel dosyalar da yer alıyor.

Yemek dergilerine güçlü bir rakip olarak gelen 'Oktay Usta ile Yeşil Elma' hakkında konuşan Oktay Usta: “İzleyicilerimden gelen yoğun taleplere kayıtsız kalamadım. Uzun süredir böyle bir projeyi hayata geçirmek istiyordum. Kısmet bu zamanaymış. Ekip arkadaşlarımızla yoğun bir çalışma temposunun ardından dergimizi tamamladık. Büyük bir emeğin ürünü olan dergimiz ilk sayısıyla şuanda raflardaki yerini aldı. Açıkçası dergimizi vitrininde görmek beni oldukça heyecanlandırıyor. Umarım güzel tepkiler alırız.” diyor.

‘Oktay Usta ile Yeşili Elma’, dopdolu içeriğiyle her ay D&R, NT, Teknosa, Kipa, Migros, Carrefour ve tüm bayilerde.