Yeliz Yeşilmen'den Deniz Akkaya yorumu: Anneliği herkes taşıyamıyor

Eski manken Deniz Akkaya ile 16 yaşındaki kızı arasında yaşananlar gündem olmuştu. Kızı A.Ö.'nün koruma altına alınmasının ardından Akkaya'dan son dakika açıklamaları gelmişti. Yeliz Yeşilmen, konuyla ilgili yorum yaparak ''Bana laf düşmez ama anneliği herkes taşıyamıyor'' dedi.

Yeliz Yeşilmen'den Deniz Akkaya yorumu: Anneliği herkes taşıyamıyor - Sayfa 1

Eski manken Deniz Akkaya günlerdir 16 yaşındaki kızıyla yaşadığı sorunlarla gündemde. Kızı tarafından darp edildiğini söyleyen Akkaya, kızını 'burnu sürtsün' diye Çocuk Esirgeme Kurumu'na verdiğini söylemiş ve kızının babası ile karşı karşıya gelmişti.

15
Yeliz Yeşilmen'den Deniz Akkaya yorumu: Anneliği herkes taşıyamıyor - Sayfa 2

İş insanı Efe Önbilgin, Deniz Akkaya’nın sosyal medya üzerinden kızı ve kendisi hakkında asılsız ithamlarda bulunarak kamuoyunda rencide ettiğini öne sürmüş ve Aile Mahkemesi’ne başvurarak bir ay konuşmama kararı aldırmıştı.

25
Yeliz Yeşilmen'den Deniz Akkaya yorumu: Anneliği herkes taşıyamıyor - Sayfa 3

Yeliz Yeşilmen, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Yeşilmen, Deniz Akkaya'nın kızıyla sorunlar yaşaması hakkında şu sözleri söyledi:

35
Yeliz Yeşilmen'den Deniz Akkaya yorumu: Anneliği herkes taşıyamıyor - Sayfa 4

''Atlet mevzusu yüzünden ortalığı karıştırdı Deniz. Davalık olduk. Her türlü hakaret etti. İnsan olarak çok üzüldüm. Ergenlik dönemi çok zor. Annenin üzerine yürüyebiliyor çocuk... Ama ben çocuğumu deşifre etmem. Bu yanlış. Çocuğun bütün geleceğini mahvetti.''

45