Yeliz Yeşilmen ve Hande Sarıoğlu birbirine girdi! "Evli adamlarla birlikte olan kadın"

Spiker Hande Sarıoğlu'nun katıldığı canlı yayında sorumluluk almak istememesiyle ilgili söylediklerine sinirlenen Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda "Hoş bir bayansın, özellikle kalçaların çok güzel ama boşsun" dedi. Yeşilmen'in sözlerine canlı yayında cevap veren Sarıoğlu ise "Evli insanlarla birlikte olup dayak yiyen değil miydi? Karşıma geçsen iki kelime laf edemezsin" diyerek tepki gösterdi. Sarıoğlu'nun sözlerine sinirlenen Yeşilmen ise dava açacağını söyledi.

Yeliz Yeşilmen ve Hande Sarıoğlu birbirine girdi! "Evli adamlarla birlikte olan kadın" - Sayfa 1

Hakan Akkaya ile yaşadığı tartışma sonrası sunuculuk yaptığı Stil İkonu yarışmasından ayrılan Hande Sarıoğlu, bugün TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Yarışmada Akkaya ile yaşadıklarından bahseden Sarıoğlu'nun sorumluluk almakla ilgili söyledikleri Yeliz Yeşilmen'i kızdırdı.

118
Yeliz Yeşilmen ve Hande Sarıoğlu birbirine girdi! "Evli adamlarla birlikte olan kadın" - Sayfa 2

YEŞİLMEN: GÜZELSİN AMA BOŞSUN
Programı izlerken Hande Sarıoğlu'nun "Sorumluluk alamam, evlenemem" sözlerine kayıtsız kalamayan Yeliz Yeşilmen, Instagram hesabından video yayınlayarak "Canım sen 34 yaşında hala gece kulübüne gideceğim diye kedi, köpek sahiplenemem, evlenemem, sorumluluk alamam diyorsan... Kim bu arkadaşımız bilmiyorum. Sorumluluk alamayan bir insanın bu dünyaya geliş amacı nedir? 

218
Yeliz Yeşilmen ve Hande Sarıoğlu birbirine girdi! "Evli adamlarla birlikte olan kadın" - Sayfa 3

Sorumluluklar alacağız, bizlere yükler yüklenecek. O sınavları verip, çıkacağız ki insan olduğumuzu hatırlayalım. İnsan olmak sadece kulüplere gitmek ve kendini sevmek değildir. Şiddetle kınıyorum.

318
Yeliz Yeşilmen ve Hande Sarıoğlu birbirine girdi! "Evli adamlarla birlikte olan kadın" - Sayfa 4

Takipçilerim söyledi, haber spikeriymiş. Hoş da bir bayan, özellikle kalçaları çok güzel. Dans ettiği için kovulmuştu. Kız hala aklın fikrin dansta mı? Seni Allah ıslah etsin. Güzelsin, hoşsun ama üzgünüm boşsun" dedi.

418