Televizyon
02 Oca 2013 12:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:35

YELİZ: ÖZCAN DENİZ'İ 12 GÜN EVE KAPATTIM!

Aramızda Kalsın' programına bugün şarkıcı Yeliz konuk, oldu. Çarpıcı açıklamalarda buludu.

Programda şarkıcı Yeliz, Hande Yener'in babasını kaybetmesi üzerine sahneye çıkmaması konusuna, '2.5 ay önce babamı kaybettim. Hande'yi çok iyi anlıyorum. Sahneye çıkar çıkmaz o bilir' dedi.

Yeliz, Demet Akalın'ın 'Tekim tek' açıklamasına 'Şu anda bir numara doğru. Ben de söylüyorum. Türkiye'de 5 yorumcu varsa biri de benim. Ben kendi sesinden ağlanan bir şarkıcıyım. Söylerken de dinlerken de ağlarım. Eski eşimden 6.5 yıl dayak yedim, kimseye söyleyemedim. Uyuşturucu kullanmadım ama kullanandan anlarım' dedi.

''ÖZCAN DENİZ'İ 12 GÜN EVE KAPATTIM''
Yeliz ''Deniz Seki'nin ilk aşkı Faruk Salman'la nişanlanmasına çok şaşırdım. Allah mesut etsin. İlk aşkım Oktay Günaydın. Özcan Deniz'i 12 gün eve kapattım. Babamı çağırıp dizinde ağladığım çok acı çekiyorum dediğim tek ilişkidir. Şu anda çocuğum olsun istemezdim. İleride belki evlatlık alırım. Bu zamanda çocuk doğuranı tebrik ediyorum. Futbol yorumcusu olmak istiyorum ama teklif gelmiyor. Futbolu çok seviyorum. Fenerbahçeliyim ama asla sarı lacivert renk üstümde bulunmaz. Maçlara gidiyorum ama takım gole giderken bakmıyorum kafamı çeviriyorum. Maç günleri totem için Fener forması giymiyorum. İstifa eden kişinin tekrar geri dönmesini onaylamıyorum. Aykut Kocaman artık gitmeli' dedi.