Yeğenini ezerek ölümüne neden olan hala ilk kez konuştu! "Şaka yapıyor sandım"

İzmir'de, 8 yaşındaki yeğeni Kutsal Hazar Eymen Kara'yı fark etmeyerek cip ile üzerinden geçen hala Zerrin Kara ilk kez konuştu. Babanın cinayet dediği olayın ardından Zerrin Kaza yaşananları anlattı. "Kazaydı" dedi.

Yeğenini ezerek ölümüne neden olan hala ilk kez konuştu! "Şaka yapıyor sandım" - Sayfa 1

1 Ağustos 2020'de İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir rezidansın otoparkında meydana gelen olayda, yaklaşık 3 ay önce annesi vefat eden 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara, halası Zerrin Kara'nın olay günü karakolda verdiği ifadeye göre; kendisinden köpek isteyen yeğeninin isteğini yerine getirmek üzere evinden para almak için gitti.

111
Yeğenini ezerek ölümüne neden olan hala ilk kez konuştu! "Şaka yapıyor sandım" - Sayfa 2

Bu sırada otoparktaki kasisin üzerinden geçtikten sonra araçta Eymen'in olmadığını fark ettiğini savunan Zerrin Kara, arkasına baktığında ise minik çocuğun yerde yattığını gördü. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Kutsal Hazar Eymen Kara, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

211
Yeğenini ezerek ölümüne neden olan hala ilk kez konuştu! "Şaka yapıyor sandım" - Sayfa 3

 KAZA ANI ORTAYA ÇIKTI

Minik Eymen'in hayatını kaybettiği acı kazanın görüntüleri ise olaydan yaklaşık 2 ay sonra ortaya çıktı. Otoparktaki güvenlik kamerasıyla saniye saniye kaydedilen görüntülerde; kolu veya giysisi araca takılı halde bir süre sürüklenen Eymen kasisten geçerken düşünce, araç da minik çocuğun üzerinden geçiyor.

311
Yeğenini ezerek ölümüne neden olan hala ilk kez konuştu! "Şaka yapıyor sandım" - Sayfa 4

Eymen'i ezdiğini yaklaşık 20 metre sonra fark eden halası Zerrin Kara ise panikle araçtan iniyor ve yeğeninin başına geliyor. Görüntülerde Zerrin Kara'nın yeğenini kucağına alarak asansöre taşıdığı görülürken, Zerrin Kara, görüntülere göre yaklaşık 7 dakikayı panik halinde geçiriyor ve ağır yaralı yeğenini rezidansın lobisine çıkarıyor. Kara, yeğenini kucağına alarak lobide bir koltuğa otururken, çocuğun durumunu gören bir doktor Eymen'i yere yatırıp kalp masajı yaparak kurtarmaya çalışıyor.

411