Gündem
08 Şub 2013 13:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:01

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ'NDE YENİ AKADEMİ! HANGİ ÜNLÜ EKRAN YÜZÜ YÖNETECEK? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Ünlü ekran yüzü, Yeditepe Üniversitesinde akademi kurma çalışmalarına başlıyor.

Bir süre öncesine kadar A Haber’de çalışan deneyimli haberci Benan Kepsutlu, Yeditepe Üniversitesinde akademi kurma çalışmalarına başlıyor.

Akademi ekibinin sinema, televizyon, radyo, tiyatro, medya gibi sektörlerde çalışan ve alanlarında isim yapmış kişilerden oluşturulması planlanıyor.

Üniversite bünyesinde kurulacak olan akademi alanlarında yetkin kişileri öğrencilerle buluşturacak, teorinin pratiğe dönüştürülmesini sağlayacak.

Benan Kepsutlu , bir süre önce kaybettiğimiz Mehmet Ali Birand’ın “Türkiye’nin Christina Amanpour’u” dediği deneyimli bir haberci...

Ortadoğu’da devlet başkanlarıyla gerçekleştirdiği özel röportajlar, özel haberler ve yaptığı canlı yayınlarıyla tanınan Benan Kepsutlu, Kanal D ve BBC News’de görev yaptı.TRT Türk Erbil Temsilciliği görevini yürüttü.Habertürk TV’de ise haber spikerliği ve editörlük yaptı. Son olarak ise A Haber’de sabah kuşağını sundu...

Ekranların güzel habercisi, A Haber’den ayrıldıktan sonra Londra’ya yerleşmeyi düşünürken Yeditepe Üniversitesi’nden gelen teklifi kabul etti..

Kepsutlu, Yeditepe Üniversitesi’nde bir taraftan akademi kurma çalışmalarını yürütürken diğer taraftan da profesyonel gazetecilik dersi vermeye başladı.



MEDYARADAR / ÖZEL