Gündem
23 Ara 2013 13:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:49

Yedi yıl sonra sinemaya geri döndü!

Talat Bulut, "Mutluluk"tan yedi yıl sonra Mahsun Kırmızıgül yeni filmi "Mucize" için kamera karşısına geçti.

Yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün "Beyaz Melek", "Güneşi Gördüm" ve "New York'ta Beş Minare"den sonra kariyerinin 4. filmi "Mucize"nin çekimlerine devam ettiği bildirildi.
 
Boyut Film'den yapılan açıklamaya göre, bugüne kadar filmlerinde toplumsal olayları konu alan Kırmızıgül, dördüncü kez oturduğu yönetmen koltuğunda bu kez, 60'lı yılların anlatıldığı bir dönem filmine imza atacak. Yaşanmış gerçek bir hikayeyi konu alan film, Foçalı bir öğretmenin hikayesi olacak.
 
İZLEYİCİYİ ŞAŞIRTACAK
 
Talat Bulut'un Foçalı bir öğretmeni canlandırğı filmde, Bulut'un eşini Şenay Gürler, kayınpederini ise Sinan Bengier canlandıracak. "Mutluluk" filminden yedi yıl sonra "Mucize" için kamera karşısına geçen Bulut, siyah saçları ve baştan aşağı değişen yeni tipiyle sinema izleyicisini şaşırtacak.
 
Yapımcılığını Boyut Film/Murat Tokat'ın üstlendiği filmin konusu hakkında bilgi vermeyen Kırmızıgül, oyunculardan da filmle ilgili konuşmamalarını rica etti.
 
Gelecek yıl vizyona girmesi beklenen filmin çekimleri, İzmir Foça, Uşak, Kars ve Kağızman'a bağlı bir köyde devam ediyor. Yeni filminin hazırlık sürecini iki yılda tamamlayan Kırmızıgül, çekimleri dokuz haftada tamamlamayı planlıyor.
 
Açıklamada filme ilişkin görüşlerine yer verilen Mahsun Kırmızıgül, "Bu film benim için çok değerli, insanlığa umut aşılayacak. Sadece şu kadarını söyleyebilirim; Mucize, izleyiciyi daha önce hiçbir yerde görmediği bir dünya ile tanıştıracak" ifadelerini kullandı.