Gündem
31 Tem 2013 10:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:19

YAZILI BASININ GÖZDESİ DE OSCAR CARDOZO!

Transfer haberleri içinde en çok Paraguaylı golcü Oscar Cardozo'nun adının yer aldığı ortaya çıktı.

Süper Lig’de Temmuz ayında yazılı basında çıkan transfer haberleri içinde en çok Paraguaylı golcü Oscar Cardozo’nun adının yer aldığı ortaya çıktı.

Medya takip ajansı Interpress’in yaptığı araştırmada, Fenerbahçe’nin transfer döneminin başından bu yana kadrosuna katmak için Benfica Kulübü ile sıkı pazarlıklar yaptığı Cardozo, Ronaldinho, Eto’o ve Adebayor gibi ünlü isimleri geride bırakarak toplam 963 habere konu olduğu belirlendi.

Transferde en çok gündeme gelen ikinci futbolcu ise toplam 911 haber ile Trabzonspor’dan Beşiktaş’a transfer olan Milli Kaleci Tolga Zengin olurken, üçüncü sırada ise dünyaca ünlü İngiliz Kulübü Chelsea’den Trabzonspor’a gelen Florent Malouda’nın 881 haberle yer aldığı tespit edildi.

Geçtiğimiz ay en çok konuşulan futbolcular sıralamasında Beşiktaş’a transferi sağlık kontrollerinde çıkan belirsizlik nedeniyle uzun süre resmen açıklanamayan Michael Eneramo hakkında yayınlanan 814 haberle dördüncü sırayı alırken, Trabzonspor’un renklerine kattığı Portekizli futbolcu Jose Bosingwa da çıkan haberlerde 616 kez yer alarak beşinci olduğu görüldü.

Interpress’in yaptığı ayın en çok konuşulan sporcuları listesinde, 500 haberi aşan diğer futbolcular ise; adı sık sık Beşiktaş ile anılan Ronaldinho, Adebayor ve Eto’o’nun yanı sıra Galatasaray’ın sol bek mevki için transfer etmeye çalıştığı Portekizli genç yıldız Aleksandar Kolarov ve Bruma’nın olduğu belirlendi.