Polemik & Kulis
03 Nis 2011 18:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:12

YAZDIKLARINI İSPATLAYAMAZSAN İFTİRACI VE YALANCI OLARAK ANILACAKSIN! ENVER AYSEVER FACEBOOK'TAN BOMBALADI! (MEDYARADAR/ÖZEL)

CHP Parti Meclisi Üyesi ve milletvekili aday adayı olan gazeteci-yazar Enver Aysever, Yeniçağ Gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar'a dava açıyor.

Enver Aysever, Facebook’tan Önkibar’a sert bir yanıt verdi ve "Yazdıklarını ispatlayamazsa bundan böyle iftiraci ve yalancı olarak anılacaktır" diye yazdı. İşte Aysever’in sert yanıtı:

Çok Önemli Açıklama

Sevgili Dostlarım, 

Ülkede aydın ve namuslu olmanın ne denli güç olduğunu biliyoruz. Hakkımda zaman zaman hortlayan karalama kampanyalarının bir yenisi daha başladı. Ben ilke olarak gazetecilere dava açmaya karşıyım. Ancak bu kez hakaret ve iftira boyutu öyle bir hale geldiki avukatlarım gereğini yapacak. Esas olan benim vereceğim yanıt ya da hukukun kararı değil ülkenin vicdanı olan yazar ve aydınlarının tutumudur. Ama daha da önemlisi sizin yanıtınızdır. Mesleğinin gazetecilik olduğunu sandığım iftiracı kişiye en büyük yanıtı bugün Sayın Ali Sirmen verdi. Kendisine teşekkür ederim. İftiracı basın mensubu şunu bilsin: Kendini önce yüce Türk Yargısı’na sonra da siz sevgili dostlara hesap vermekle yükümlüdür. Yazdıklarının ya da yazdırılanların hepsi yalandir. Eğer ispatlayamazsa da kendisi bundan böyle iftiraci ve yalancı olarak anılacaktır. Herkes geçmisini en iyi kendisi bilir. 

Dostlukla, Enver Aysever 

Sabahattin Önkibar Ne Demişti? 

Ama ne hazindir ki Kemal  ve Gürsel beylerin bu takdire değer çabaları üç günlük CHP’lilik mazisi olan iki kişi tarafından  çirkin kulis ve dedikodularla sabote ediliyor. Kim midir bunlar?

Biri Süheyl Batum ile diğeri,neydi o çocuğun adı, ha  Enver Aysever!

Gelelim adını bile hatırlamakta  güçlük çektiğim Enver isimli o çocuğun yaptığı dedikodulara...

Tesadüfen Sky-Türk TV’de kısa süreli maaşsız  gazetecilik yapan ve CHP’li kimliği ile ilk mesajı Mustafa Kemal’e hakaret olan bu delikanlı daha şimdiden “13 Haziran’da CHP’yi Kemalist faşistlerden kurtarıp Ercan Karakaş’ı getireceğiz” şeklinde sözler ediyor.. Çok çok iyi kaynaklardan aldığım bu haber gösteriyor ki CHP  daha şimdiden içerden vuruluyor.

Peşin olarak söyleyiyim bu Enver denilen çocuğu hiç görmedim, konuşmadım ve tanımam. Aramızda husumet var da bunları yazıyor değilim. Bu delikanlı  “Ne idim, ne oldum”  havasına girdi ve mevcut konumunu taşıyamıyor.. Ayrıca uyarıyorum, hemen seçim öncesinde bu delikanlıya Ataşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen Audi marka araba ile tiyatro gösterimi maması konuları yandaş medya tarafından servis edilecek.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ali Sirmen Ne Dedi? 

Son zamanlarda politika alanında kendilerinden çokça söz ettiren iki değerli dostum, Süheyl Batum ile Enver Aysever’e, salt adaylıklarını önlemek amacıyla yapıştırılmaya çalışılan ve aslı astarı olmadığını bildiğim yakıştırmalara bakınca, duyulan toplumsal alerjinin nedenini de anlıyorum.

Sevgili, bu iki parlak dostun durumunu, adaylık sırası konusunda dertleri olmadığını bildiğimden yazdım. Yolsa bu satırlar "politikasız politika yazısı" oluşturmazlardı.

 

MEDYARADAR/ÖZEL