Televizyon
01 Şub 2013 16:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:42

"YAYINLARSANIZ AŞAĞILIKSINIZ!" DENİZ SEKİ ALKOLÜ FAZLA KAÇIRDI!

Nişanlısı Faruk Salman'la gece gezmesine çıkan Deniz Seki alkolü fazla kaçırınca olay çıkardı.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nın nişanlısı Faruk Salman'la dışarı çıktığı gece mutlu bitmedi. Alkolü fazla kaçıran Deniz Seki yürümekte zorlandı. Görüntüleri yayınlamayacaksınız diye gazetecileri tehdit eden Deniz Seki "yayınlarsanız da aşağılıksınız" dedi. Seki'nin nişanlısına "kocam" demesi de dikkatlerden kaçmadı.

GECE GÜZEL BAŞLADI
2013’ün ilk günlerinde sürpriz bir şekilde nişanlandığı, çocukluk aşkı Faruk Salman'la birlikte önceki gece Beyoğlu'na eğlenmeye gitti. Girişte bir hayli neşeli olan ve basın mensuplarına poz veren Seki'nin gecesi başladığı gibi mutlu bitmedi.

ALKOLÜ FAZLA KAÇIRDI
Mekanda sahneye çıkıp şarkılar söyleyen Seki, saatler geçtikçe alkolü fazla kaçırdı. Gecenin ilerleyen saatlerinde evine gitmek için mekandan nişanlısı ve mekanın korumasının kollarında ayrılan güzel şarkıcı, alkolün etkisiyle pek fazla yürüyemeden mekana geri döndü. Faruk Salman nişanlısını mekana bıraktı ve taksi bulmaya gitti. Taksi gelince, Seki tekrardan mekanı terketti.

"YAYINLARSANIZ AŞAĞILIKSINIZ"
Alkol yüzünden ayakta iki kişinin yardımıyla zor duran Seki'yi bu sefer çevredeki şarhos turistler tarafından sözlü taciz edildi. Bu esnada basın mensupları, Seki'nin zor durumda kaldığını görünce kameralarını kapatıp tacizcilerin uzaklaşmasını bekledi. Deniz Seki taksiye binerken kendisini görüntüleyen basın mensuplarını tehdit etmekten de geri kalmadı.  Muhabirlere “Bu görüntüleri yayınlayamazsınız, yayınlarsanız da aşağılıksınız” dedi.

"KOCAMI DA KAÇIRTTINIZ"
Kendisine taksi bulmaya giden nişanlısı Faruk Salman'ı yanında görmeyince “Kocamı da kaçırttınız” diye basın mensuplarına çıkışan Deniz Seki, taksiye binip uzaklaştı.