Spor
02 Ara 2022 00:23 Son Güncelleme: 02 Ara 2022 08:53

Yayından alınan TRT spikeri hakkında flaş gelişme! O sözler başını yaktı...

Kanada-Fas maçında Dünya Kupası tarihinin en erken golünün FETÖ firarisi Hakan Şükür'e ait olduğunu hatırlatan spiker Alper Bakırcıgil'in TRT ile ilişiği kesildi.

TRT ekranları dün akşam ilginç anlara sahne oldu. Dünya Kupası Kanada-Fas maçının spikeri Alper Bakırcıgil, Fas'ın 4. dakikada attığı golden sonra dünya kupalarındaki en erken golün FETÖ firarisi Hakan Şükür'e ait olduğunu söylemesinin ardından devre arasında görevi başka bir spikere devrettiği görüldü.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

Alper Bakırcıgil adına açılan bir hesaptan, spikerin TRT ile ilişiğinin kesildiği belirtildi: "Uzun yıllar gururla çalıştığım TRT kurumundan bugün yaşanan olay sonrasında ilişiğim kesilmiştir. Ayrılıklar da sevdaya dahildir. Yeniden görüşmek dileğiyle. Hoşça kalın."

YAYINDAN ALINDI

TRT'de yayınlanan Dünya Kupası Kanada-Fas maçının spikeri Alper Bakırcıgil, Fas'ın 4. dakikada attığı golden sonra dünya kupalarındaki en erken golün FETÖ firarisi Hakan Şükür'e ait olduğunu söylemesinin ardından devre arasında yayından alınarak yerine başka bir spiker görevlendirildi.

"VATAN SEVGİMİZİ SORGULATMAYIZ"

Alper Bakırcıgil adına açılan söz konusu hesaptan yapılan bir diğer paylaşımda ise "Kanada-Fas maçında Dünya Kupası tarihinin en erken golünü Hakan Şükür tarafından atıldığı bilgisini istatistiki bilgi olarak verdim. Devre arasında maç anlatımını Cüneyt Kıran arkadaşıma devretmek ZORUNDA kaldım. FETÖ bir terör örgütüdür. Vatan sevgimizi kimseye sorgulatmayız" ifadeleri kullanıldı.

HESABIN BAŞKASINA AİT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI 

Bugün ise ‘Hakan Şükür’ sözlerinin ardından TRT’den ilişiğinin kesildiğini iddia eden hesabın aslında Alper Bakırcıgil’e ait olmadığı ortaya çıktı.

TRT’de Teknik Yönetmenlik yapan Haluk Hatırnaz, yaptığı açıklama ile Alper Bakırcıgil’in sosyal medya hesabının olmadığını duyurdu: “Lütfen dikkat. Az önce Alper'i aradım. Hesap sahte. Dikkate almayın. #AlperBakırcıgil'in hiç #Twitter'hesabı olmadı.”

İşte o paylaşım…

Alper Bakırcıgil’in görevden alınıp alınmadığı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.