Polemik & Kulis
16 Nis 2020 18:16 Son Güncelleme: 17 Nis 2020 11:15

Yayında hakaret yağdırdı! Uçankuş spikerinden Seren Serengil’e tedbir kararı

Uçankuş spikeri Seren Serengil’in instagram yayınının ardından soluğu savcılıkta aldı.

Şarkıcı Seren Serengil 'Özbekistanlı yardımcılarını Covid-19 olduğu için darp edip ormana bıraktığı' haberini ekrana taşıyan Uçankuş spikeri Elife Yılmaz’a instagram canlı yayınında hakaret içerikli sözcükler kullandı.

Haberin geride bıraktığımız hafta Anadolu Ajansı, Kanal D, Milliyet ve daha birçok medya organı tarafından kullanıldığını söyleyen Yılmaz, direkt olarak kendisinin hedef alınmasının anlamsız olduğunu vurguladı ve suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Yılmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Seren Serengil İpek, yayın akışımız içinde yer verdiğimiz haberden dolayı Instagram hesabından açmış olduğu canlı yayında ve dahi yüzlerce takipçisinin izlediği bir yayında şahsımla ilgili 'karaktersiz' başta olmak üzere yine burada yer vermek istemeyeceğim ancak bir kadının bir kadına asla söylememesi gereken itham ve hakaretlerde bulunmuştu.

Konuyla ilgili olarak Savcılık kanalında suç duyurusunda bulunma hakkımın da olduğunu ifade etmekle birlikte şu aşamada öncelikli olarak kendisi hakkında Avukatım Burak Temizer aracılığıyla 3 aylık bir önleyici tedbir kararı aldığımı ifade etmek isterim.