Televizyon
10 Haz 2015 15:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:38

Yayın tarihi belli oldu! Fox Tv'nin yeni dizisi ne zaman başlıyor?

Fox TV dizisi önümüzdeki hafta ekranda olacak.

Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği ve Gökhan Keser, Rüveyda Öksüz, Güven Hokna, Burak Sergen, Dila Danışman, Seda Akman, Ruhi Sarı ve Buket Dereoğlu'nun kadrosunda bulunduğu 'Sen Benimsin" dizisi 19 Haziran Cuma günü Fox TV'de başlıyor.

Dizinin yönetmenliğini ise birçok popüler projeye imza atmış olan Kudret Sabancı üstleniyor. Proje tasarımı Esin Gök’e ait olan ve senaristliğini Pınar Ordu ve Serdar Soydan’ın yaptığı dizi iki farklı dünyanın aşkını ekranlara taşıyacak  

Dizinin müzikleri ise Kıraç’a ait.

Bursa’nın zengin ailelerinden bir olan Yenilmezler’in veliahdı Ejder (Gökhan Keser) ve annesinin baskısıyla yetişmiş, başarılı bir piyanist olan Nağme’nin (Rüveyda Öksüz) ilk görüşte başlayan aşklarının çiftliğe taşınmasıyla yaşanan kaosu konu alan dizinin konusu şöyle:

Bir trafik kazası sonucu tanışan ve birbirlerine aşık olan Ejder ve Nağme’nin ailelerinden habersiz verdikleri evlilik kararı her iki aile tarafından kabul edilmez. Yenilmezler Çiftliği’ne adım attığı andan itibaren Nağme, her kapının ardında hazin bir hikaye olduğunu fark eder. Bir süre sonra bu dört duvarın Ejder’le ilgili çok önemli bir sırrı da sakladığını öğrenen Nağme’nin bu evliliğe olan inancı sarsılır. Ancak bu aşktan vazgeçmeyecektir.