Yayın hayatına fırtına gibi başlamışlardı! Dört diziden art arda final kararı

Yayın hayatına fırtına gibi başlayan dizilerden art arda final kararları geldi. İşte ATV, Kanal D, TV8 ve Show TV’de fişi çekilen dört dizi...

Yayın hayatına fırtına gibi başlamışlardı! Dört diziden art arda final kararı - Sayfa 1

İlk bölümüyle bir anda dikkatleri üzerine çeken Dilek Taşı (Kanal D), sezona fırtına gibi başlamıştı. Sosyal medya başta olmak üzere hemen hemen herkes diziyi konuşuyordu. Devam eden haftalarda istenilen reytingi alamayan Dilek Taşı, Perşembe’den Çarşamba’ya alındı. İkinci şans da işe yaramadı.

18
Yayın hayatına fırtına gibi başlamışlardı! Dört diziden art arda final kararı - Sayfa 2

Dizi, aksi durum olmazsa 20. bölümde yani haftaya (24 Ocak) ekranlara veda edecek. Dizide Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’a Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil gibi sevilen isimler eşlik ediyordu

28
Yayın hayatına fırtına gibi başlamışlardı! Dört diziden art arda final kararı - Sayfa 3

TV8 geçtiğimiz haftalarda yeni dizisini ekrana taşımıştı. Nazan Kesal'ın başrolde olduğu Aşka Düşman dizisi, reytinglerde beklediği başarıyı yakalayamadı. Yapımcılığını Acun Medya'nın yaptığı Aşka Düşman dizisinin yönetmenliğini usta isim Mesude Erarslan yapıyordu.

Cem Yiğit Üzümoğlu, Buse Meral, Ebru Aykaç, Esra Ruşan ve Merve Nur Bengi'nin de kadrosunda yer aldıkları Aşka Düşman dizisinden final haberi geldi.

38
Yayın hayatına fırtına gibi başlamışlardı! Dört diziden art arda final kararı - Sayfa 4

İddiaya göre; reytinglerde beklenen sonuçlara henüz ulaşamayan Aşka Düşman dizisi için final kararı alındı. Proje ekrana gelecek olan 4. bölümüyle vedasını gerçekleştirmiş olacak.

48