Polemik & Kulis
29 Nis 2010 14:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:16

YAVUZ SEMERCİ GAZETE HT'YE GERİ DÖNDÜ!.. İŞTE O AYRILIK VE DÖNÜŞÜN PERDE ARKASI!..

Gazete HT Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı ile Burgaz Rakı polemiğine giren Yavuz Semerci istifa etmiş gazete ve Bloomberg HT ile yollarını ayırmıştı.

Gazete HT Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı ile Burgaz Rakı yazısıyla birlikte başlayan polemik sonrası gazete ve Bloomberg HT ile yollarını ayıran Yavuz Semerci aldığı bir kararla yine medya gündemine oturacak.

Fatih Altaylı ile fikir uyuşmazlığına girip yazısının sansürlendiğini açıklayan ve bu yazıyı geçtiğimiz günlerde kendi sitesinde yayınlayan Yavuz Semerci sürpriz bir kararla Ciner Medya Grubu’na geri döndü.

Bu kararın altındaki neden ise patron Turgay Ciner’den başkası değil.

Altaylı ile Semerci arasındaki rakı polemiğini uzaktan izleyen Turgay Ciner işin ciddi boyutlara varması ve Semerci’nin istifası sonrası olaya el koydu.

Yavuz Semerci ile görüşen Ciner Medya Grubu’nun patronu Turgay Ciner "İstifanı geri çek gazetede yazılarına ve Bloomberg HT  programına geri dön" ricasını iletti.

Bu durum karşısında patronu Turgay Ciner’i kıramayan Yavuz Semerci’nin Gazete HT’teki yazılarına önümüzdeki günlerde başlayacağı  Bloomberg HT’de Açıl Sezen ile birlikte yaptığı programına ise Pazartesi günü start vereceği öğrenildi.

Detaylı bilgi ve gelişmeler için Medyaradar’ı takip edin.

Gelişmeler yine Medyaradar’da olacak.

PEKİ NELER OLMUŞTU?

’’HABERTÜRK İLE YOLLARIMIZ NEDEN AYRILDI?’’ YAVUZ SEMERCİ AÇIKLADI!..
FLAŞ!.. GAZETE HABERTÜRK’TE İSTİFA DEPREMİ!.. POLEMİK İSTİFAYI GETİRDİ!..
’’HER NEDENSE SEMERCİ KIYAMETİ KOPARDI!.. ’’ ALTAYLI İLE SEMERCİ’NİN ARASINA RAKI GİRDİ!..