Televizyon
07 Şub 2018 15:33 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:00

Yavuz Seçkin TV8'deki programı için halasını arıyor!

Ünlü komedyen Yavuz Seçkin'in yeni programı önümüzdeki günlerde TV8 ekranlarında olacak.

Sabah Gazetesi tv yazarı Yüksel Aytuğ, ünlü komedyen Yavuz Seçkin'in TV8'de yayınlanacak olan yeni programını köşesine taşıdı.

Seçkin'in "Halasının Kuzusu" isimli programda sıkıntıdan bunalıma giren 'sözde' halası ile Türkiye'yi turlayacağını belirten Sabah yazarı, bunun için 'Yavuz'un halası' olmak isteyenlerin başvurularının beklendiğini açıkladı.

İşte Yüksel Aytuğ'un bugünkü yazısından '"Yavuz Seçkin halasını arıyor" başlıklı o bölüm:

Yok yok, Yavuz'un niyeti Müge Anlı'ya çıkıp yıllar önce kaybolan halasını aramak filan değil. Onun derdi başka.
Yavuz, TV8 için yeni bir program hazırlığında. İsmi, 'Halasının Kuzusu'... Yavuz, sıkıntıdan bunalıma giren 'sözde' halasını yanına alıp Türkiye'yi turlayacak. Her bölüm ayrı bir macera olacak. Gün gelecek halasıyla Uludağ'da kayak keyfi yapacak, gün gelecek Fethiye göklerinde yamaç paraşütü ile süzülecek. Ancak her şey tamam da, bir tek 'hala' bulunmuş değil. Yavuz'un düşlerindeki hala, şöyle Ege ya da Karadeniz şiveli, ağzı laf yapan, esprili, gözü pek, maceradan hoşlanan, meşhur 'Evin Ana' benzeri bir kadıncağız.
Eğer 'Yavuz'un halası' olup şöhret uçurtmasının kuyruğuna tutunmak istiyorsanız, kısa bir videonuzu mesaj@nefgessenaryo.com adresine gönderebilirsiniz.