Magazin
13 Kas 2014 11:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:54

Yavuz Bingöl'e haciz şoku!

Bir TV dizisi için 800 bin TL alan Yavuz Bingöl, proje iptal olunca ücreti geri vermedi. Bingöl parayı ödeyemeyince de hacizle karşılaştı

Ünlü oyuncu Yavuz Bingöl'le dizi yapımcısı Fatih Aksoy arasında 2009'da yaşanan para ihtilafı, sanatçının aleyhine sonuçlandı. 'Biz Evlendik' adlı sitcom için Medyapım'la anlaşma yapan Bingöl'e şirket, 13 bölümün parasını peşin ödemişti. Bingöl'ün başrolü Ceyda Düvenci'yle paylaştığı dizinin çekilen ilk bölümünü yapımcı Fatih Aksoy ve Show TV yönetimi beğenmeyince, ilk bölüm başka bir yönetmenle yeniden çekilmişti.

YAVUZ BİNGÖL PARAYI TOPLAYAMADI
Milliyet'te yer alan habere göre, Ortaya çıkan sonuç Aksoy'un istediği gibi olmayınca, proje rafa kaldırılmıştı. Bu olaydan sonra sezonu kaçırdığı için aldığı avansı geri iade etmeyen Yavuz Bingöl'le yapımcısı mahkemelik olmuştu. 16 Nisan 2014 tarihinde mahkeme, Bingöl'ün Medyapım'dan aldığı parayı iade etmesine karar verdi. Bunun üzerine Bingöl, 800 bin TL civarındaki parayı toparlayabilmek için Medyapım'dan süre istedi. Ancak Yavuz Bingöl, ödemeyi yapmayınca Medyapım'ın avukatları sanatçının Ankara, İzmir ve Ayvalık'taki gayrimenkulleriyle 2012 model lüks otomobiline haciz koydurttu.