Politika
24 Mar 2023 13:12 Son Güncelleme: 24 Mar 2023 13:18

Yavuz Ağıralioğlu 'taşlanmayı göze aldık' dedi isyan etti! Ben ne söylüyorum tamburam ne çalıyor?

İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıkan isimlerin başında geliyordu. İstifa edecek iddiaları gündeme gelirken Yavuz Ağıralioğlu gündem olan açıklamalar yapmıştı. Hakkında çıkan iddialara isyan eden Ağıralioğlu'ndan yeni bir paylaşım geldi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, TBMM'de basın toplantısı düzenlemiş 'Kurduğumuz masada bizi pusu kuruldu' diyerek Altılı Masa'yı hedef almıştı. İYİ Parti'ye adaylık başvurusu yapmayacağını belirten Yavuz Ağıralioğlu, "Yaptığım açıklamanın partimde bir bedeli olacaksa onu da ödemeye hazırım" demişti. HDP ile bakanlık pazarlığı yapıldığını ima eden Yavuz Ağıralioğlu, "Terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız" dedi.

Gündeme bomba gibi düşen açıklamalarının ardından çok konuşulan Yavuz Ağıralioğlu sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Basın toplantısında yaptığı açıklamaları alıntılayan Ağıralioğlu ''Ben ne söylüyorum, tamburam ne çalıyor? Ne söylediğim burada. Bunun dışında söylenenler, itham ve iftiralar ile ilgilenmiyorum. Tekzip etme ihtiyacı dahi duymuyorum. Uğruna mücadele ettiğimiz değerler için taşlanmayı da göze aldık. Zaman, ifade ettiklerimi anlaşılır kılacaktır.'' diyerek isyan etti.