Yasemin Şefkatli doğum anlarını paylaştı! İdo Tatlıses'ten yorum gecikmedi

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses çifti bir süre önce ikiz bebeklerini kucaklarına almıştı. Taze anne Yasemin Şefkatli bebeklerini kucağına aldığı günden bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Yasemin Şefkatli doğum anlarını paylaştı! İdo Tatlıses'ten yorum gecikmedi - Sayfa 1

Kısa süre önce ikiz bebeklerini kucaklarına alan Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizlerinden bir tanesi ameliyat olmuştu. İkizlerine Sinan Emir ve İbrahim Ayel isimlerini veren ünlü çift, Sinan Emir ile evin yolunu tutarken İbrahim Ayel sağlığı için bir süre daha hastanede kalması gerektiğini açıklamıştı. Taze anne Yasemin Şefkatli bebeklerini kucağına aldığı günün paylaşımını yaptı. Kısa sürede bebeni ve yorum yağdı.İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, 2021 yılında nikâh masasına oturmuştu. Geçtiğimiz temmuz ayında ikiz bebek beklediklerini duyuran çiftin oğulları, 22 Ocak'ta dünyaya geldi. Bebeklerine kavuşan çifti, aileleri ve yakın çevreleri yalnız bırakmadı. İkizlerden biri İdo Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses'in, diğeri ise Yasemin Şefkatli'nin babası Sinan Şefkatli'nin adını aldı. Bebeklerden birinin ismi İbrahim Ayel, diğerininki ise Sinan Emir oldu.

15
Yasemin Şefkatli doğum anlarını paylaştı! İdo Tatlıses'ten yorum gecikmedi - Sayfa 2

"BİRİNİN KALBİNDE SORUN VAR"

Dede İbrahim Tatlıses, bebeklerin doğumunun arından gün sevenlerini üzen bir haber verdi. X (Twitter) hesabından ikizlerden birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyen 72 yaşındaki 'İmparator', torunu İbrahim Ayel'in ameliyat olduğunu açıkladı.

25
Yasemin Şefkatli doğum anlarını paylaştı! İdo Tatlıses'ten yorum gecikmedi - Sayfa 3

"HER ŞEYİ ANLATACAĞIM"

İkizlerinin durumu merak edilen Yasemin Şefkatli, konuyla ilgili ilk kez geçtiğimiz günlerde açıklama yaparak; "Günlerdir ne duyguların içinden geçiyorum, ben de anlamış değilim henüz. 'Neden hiçbir şey paylaşmıyorsun?' yazıyorsunuz, söz her şeyi anlatacağım... Burada da bir ailem var biliyorum, meraklanan, dua eden herkese teşekkürler. Dün bir operasyon geçirdi İbrahim Ayel, çok şükür şu an her şey yolunda gidiyor. Çok az kaldı onunla kavuşmamıza, öyle inanıyorum. Sinan Emir gayet sağlıklı. Bizi merak eden güzel kalplerinizden öpüyoruz" dedi.

35
Yasemin Şefkatli doğum anlarını paylaştı! İdo Tatlıses'ten yorum gecikmedi - Sayfa 4

"AYEL'İ BEKLİYORUZ"

Yasemin Şefkatli, son olarak 608 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bebeği Sinan Emir ile paylaşım yaparak, şu mesajı yazdı:Tünaydın. Emirkoyla Ayel'i bekliyoruz. Siz ne yapıyorsunuz? Şefkatli'nin bu paylaşımı, ameliyat olan İbrahim Ayel'in kısa süre sonra eve geleceği şeklinde yorumlandı.

45